Skip links

Jakten på nytt kapteins bånd

Share

Vi har fått nye drakter, sånn bortedrakter, har du sett de? Helt rå, kuleste draktsettet ever! Da passer det seg jo også med nytt kapteins bånd, utstyret må jo være i orden og sånn matche litt. Viktige greier, spesielt for jentene i Loddefjord og særlig for Lene Mjelde, hun er veldig opptatt av sånne ting.

Lene Mjelde følte at det var på tide med et nytt bånd, det gamle var vist utslitt, blitt mye armmuskler på denne dama dette året, biceps heter det vel, pumper mye jern sier folk, blitt mye sånn bicepscurl i 2017.

Så denne kapteinen vår, tok da saken i egne hender, røsket med seg lagvenninnen Mia og satte kursen inn til byen og nærmeste Torshov Sport butikk for å få tak i nytt bånd.

Der fant de følgende utvalg:

Et tøft valg for to unge jenter, som hadde tatt turen inn til byene alene for første gang. De prøvde ut litt forskjellige typer ordspill:

Blått er rått
Rosa er kjosa
Orange er hm….
Gult er kult

Disse to oppegående jentene likte det siste forslaget veldig godt, de lo og humret lett for seg selv og sa i kor, gult er kult, den må vi ha. Så, da, sånn fremover, kommer Kaptein Lene Mjelde til å spille med Kapteins bånd som er gult 🙂

Comments

comments