Skip links

En liten sånn oppsummering: Gneist vs Loddefjord

Hm…. hvor skal man begynne liksom. Altså, vi har 5-6 sjanser i første omgang, 6 cornere og meget bra spill de første 25 minuttene av kampen. Så langt alt vel og bra, vi leder kampen 2-0 etter ett selvmål og en puttings av evig unge Aimee 🙂

Ut av ingen ting, så ligger plutselig ballene i målet til Loddefjord og stillingen er 2-1. Litt for enkelt. Så er det duket for sesongens kontring og så langt ett av de beste målene Loddefjord har scoret i 2018. Henriette «Bolt» Mundheim, fanger opp ballen på egen 16 meter, skrur på turboen og løper fra alt og alle. Drar seg oppover i banen, begynner å se litt sliten ut da hun nærmer seg Gneist målet, er vel såpass sliten at hun ikke vet helt hva hun skal gjøre. Så hun druser til med en langskudd, fra sånn 20-25 meter. Kula fyker som en prosjektil opp i høyre kryss. Wow 🙂

Så da leder vi med 2 mål igjen og stillingen er 3-1. Men, som vi vet, farlig å lede med to mål. Så når omgangen er ferdig, ja så er stillingen 3-3. Et langskudd fra Gneist og et vakkert angrep, som resulterer i uavgjort til pause, lagene, som du har skjønt, er da like langt.

2 omgang så bølger det litt frem og tilbake. Gneist er fysiske og trøkker til i dueller, kjekt å se at Loddefjord jentene takler dette også og står opp i duellene. Gneist er små farlig frempå, etter spesielt å lempe mange lange baller fremover i banen. Med Loddefjord briller så føler vi oss egentlig snytt for en seier. For det ser ut til at keeper’n redder ballene utenfor 16 meteren med hendene, dommer trioen gjør ingen ting med det. I kampens siste sekunder så får vi en corner, som blir slått bra inn i feltet. Henrikke stiger høyt i lufta og sender ballen mot målet. Der står det en Gneist spiller og for vår del så ser det ut til at hun redder den med hendene. Hadde det vært keeperen så er det innafor, men dette er en utespiller og de har ikke helt lov til å bruke henda.

Vel vel, så lenge dommere ikke ser det, så spiller det jo ingen rolle. Så kampen ender da 3-3, vi er nokså happy med det, for vi føler egentlig at vi hadde fortjent litt mer. Uansett, en god og bra prestasjon av Loddefjord jentene. Så det tar vi med oss videre, gøy å se når gjengen spiller bra fotball.

Ellers verdt å nevne:

9 – 1 i cornere til Loddefjord

7 – 4 i sjanser til Loddefjord

Aimee putter nok en gang og er toppscorer på laget.

Rufeyia (født 2003) for nok en gang nye minutter i Loddefjord trøya

Henriette Mundhiem scorer sesongens første mål

Miriam og Henriette får gule kort

 

Comments

comments