Skip links

Loddefjord og Norway Cup: oppsummering dag 4

30 varmegrader på Ekeberg sletta i dag, det er meget hot ass. Så går jo i vann og solkrem da. Tøft liv som du skjønner. Så er det jo trikk og buss hit og ditt, noen turer innom matsalen, plutselig en kamp som skal spilles, noen bloggere og YouTube stjerne som dukker opp, pluss sånn innimellom en og annen kjekk gutt. En annen kjendis som vandret rundt på sletta i dag, ja det var vår egen Henrikke. Mange fans som ville ha autografen.

Som vanlig mange Loddefjord i aksjon i dag også, er kommer en liten oversikt:

Team Amanda Sanne

Topp oppgjør i puljen i dag. Laget som vant ville vinne avdelingen. Men som vi alle vet, ingen lag har sjans mot Amanda, så Team Amanda også kjent som Fyllingsdalen, de vant 1-0. Ubeseiret så langt og går trygt videre. Imponerende, ikke har de sluppet inn mål heller 👏👏👏👏

Loddefjord G15

Vant 7-0 i dag. Altså i denne gruppen er det ingen lag som er i nærheten av denne gjengen. 38-1 i målforskjell og full poengpott. Dette er rett og slett meget imponerende. Neste kamp spilles i morgen, sånn i 20 tia.

Loddefjord J15

Mye god innsats i dag. Ble 1-1 mot Raufoss. Jentene løp, kjempet og kriget på hele kampen. 2 omgang var er eneste stor angrep, men klart dessverre ikke å score flere mål.

7’er laget spilte mot Sogndal. Leverte en god kamp og kjempet på. Sogndal vant kampen 4-1.

Loddefjord Junior

Spilte mot et lag fra Brasil i dag. En veldig artig opplevelse for gutta. Gøy å møte en sånn type motstander, her var det mye kvalitet. Juniorene tapte 2-0, men bet godt fra seg og gjorde en god prestasjon.

Loddefjord G16

Bra spill i dag, jobbet og stod på. Kampen endte 0-0. Men det var Loddefjord som var klart best, bommet på et straffespark.

Livet på sletta er varmt, vanskelig å finne skygge, masse folk og mye happy fotballkids. Sånn det skal være på fotballcup. Nå begynner utslagsrundene, så for mange blir det oppturer og for noen vil det bli nedturer. Men uansett hva som skjer, så går livet videre og alle har spilt mange kamper og minutter. Kanskje de har lært noe også, det hadde jo vært innafor. Time will show 🙂

Følg Loddefjord jenter 15 på Instagram, så er du enda mer oppdatert 🙂 Loddefjordj15

Comments

comments