Skip links

Før kamp mot Fyllingsdalen 19.01

Nytt år er det blitt, treningene er i gang og det er straks duket for sesongens første treningskamp. Dette blir gøy. Blir en tøff test, ettersom årets første motstander er Fyllingsdalen og som alle vet, så ligger de en divisjon høyere enn Loddefjord.

Jan Ove Sæbø er ny trener for sesongen, så vi tok oss en part med han, for å høre litt om hvilke tanker han hadde rundt sesongens første treningskamp.

Noe spesielt laget har trent på inn mot kampen?

Vi har kun trent noen uker sammen, det er også kommet til noen nye spillere. Så litt tidlig å tenke helheten i laget allerede nå. Denne kampen handler litt mer om hver enkelt spiller, da med tanke på ballførers valg og gjennomføring. 

Ellers ønsker vi nok å ha litt fokus på det må å holde bredde og dybde. Uansett, det blir veldig gøy å komme i gang igjen.

Første kamp, hva er forventningene og hva ønsker du å se?

Første og fremst så gleder vi oss til å spille kamp igjen og få et innblikk i hvor vi står. Som trener ønsker man å se alle og at hver enkelt ønsker å prøve, våge å utfolde seg, by på seg selv og få ut de egenskapene man besitter. Så ønsker å se hva gjør hver enkelt spiller med og uten ball – individuelle ferdigheter, og samhandling mellom spillere – rasjonelle ferdigheter. 

Ikke brukt noe tid på formasjoner så langt, uavhengig av det, så ønsker vi å angripe med mange spillere, ha alternativer fremover i banen, mye bevegelse, og holde ballen i laget.

Noen tanker om motstander?

Fyllingsdalen er jo en opprykks kandidat. Har mange gode spillere, er et bra lag og spiller god fotball. De har trent sammen i noen år og har dermed også et godt utarbeidet spill mønster. Så for vår del så blir det en god test og en flott motstander å bryne seg på.

Vi gleder oss til kamp 🙂 Ønsker laget, jentene og Jan Ove lykke til. Heia Loddefjord!

 

Comments

comments