Skip links

Loddefjord jenter 14

Share

Det er mange lag i Loddefjord Fotball. Selve fotballgruppen deles ofte i to, barnefotball og ungdomsfotball. Ikke alltid helt enkelt å ha oversikt over alle de ulike lagene, derfor skal vi fremover presentere de ulike gruppene og de ulike lagene som er involvert.

Neste gruppe ut i serien vår over de ulike lagene i Loddefjord Fotball, er jenter 14. De er født i 2005, går på ungdomsskolen og skal sesongen 2019 spille sin første sesong med 11’er fotball.

Vi har tatt en prat med lagets trenere, for å få litt bedre innblikk og for å blir bedre kjent med Loddefjord jenter 14. 

LAG: Jenter 14 (født 2005)

Antall spillere: 16

Trenere: Arild Hovland og Frode Kvamme

Antall treninger i uken: 3

Fortell litt om gruppen: Jentene har hatt en fin utvikling de siste årene – og rykket opp i 1. divisjon høsten 2018. Noen av spillerne er mer ivrige enn andre – og der ligger utfordringen i å utvikle laget videre. Etter sesongen er 3 spillere kommet til, hvilket gjør oss litt mindre sårbare. Gruppen har hatt et godt samarbeid med 2006-laget ifm kamp-hospitering.

Hva trener dere på for tiden? Vi arbeider med å utvikle spillernes ferdigheter. Fokusområdene er enda mer teknisk trening, slå pasninger i fart, tørre å løpe i rom, hele tiden tenke ny bevegelse etter at pasningen er slått.

Hva skal dere utvikle: En overgang til 11-er fotball i så ung alder krever lagsutvikling, forstå høyt og lavt press, ha variasjon i forsvars- og angrepsspill samt naturlig nok øke duellkraften og forstå avstander i forhold til hverandre. Etterhvert trene på frispark- og corner varianter.

Mål for sesongen: Kan vi stimulere ivrigheten så er vi på vei i riktig retning. Laget har potensiale, og kan plassere seg i 1. divisjon dersom viljen er der.

Så ja, da har du blitt bedre kjent med denne gjengen og litt mer oppdatert når det gjelder ungdomsfotballen i Loddefjord. Vi ønsker jentene lykke til med sesongen 🙂

Comments

comments