Skip links

Oppsummering Os/Nore Neset vs Loddefjord

Share

Endelig, kamp av betydning igjen. Herlig å være i gang. Så er det jo sånn, at det alltid er litt spesielt og annerledes med sesongens første kamp. Spent på å komme i gang, spent på å sjekke hvordan formen er og hvordan spillet sitter mot andre lag og motstandere. Spesielt siden det nå handler mer om tap og vinn, og om 3 poeng eller ikke. I tillegg, så er det jo også sånn at man lurer litt, hvordan er motstanderen.

Første kamp for sesongen, bortekamp og tur til Kuventræ. Os/Nore Neset som var motstander. Vi har tatt en kjapp, lun og jovial preik med trener Jan Ove Sæbø, sånn for å høre litt om kampen og får ei lita oppsummering.

Loddefjord starter med høye skuldre fra oppvarminga av. Er unøyaktige og har unødvendige balltap fra start av i kampen. Vi merket kjapt at motstanderen var kontrings sterke –  men var ikke klare nok i hvordan vi skulle hindre det. Os/Nore Neset scoret på dødball. Positiv tendens er at vi er gode på å vende spill – men klarer ikke å utnytte overtall og rom godt nok da. Kamilla viser igjen fram skuddfot og scorer 1- 1 etter ca 30minutter- men like etter kontrer Os/Nore Neset inn 2 -1.

2 omgang så er vi mer påskrudd- dominerer banespill og Aimee viser seg frem, når hun danser seg forbi 3 Os/Nore Neset spillere og serverer Elida på åpent mål. Loddefjord trykker bra på – har en i stolpe og ut- men Os/Nore Neset kontrer inn 3- 2. Nok en gang havner Loddefjord under, så da er det på tide å skru litt opp igjen. Kjører på med kjappere kombinasjoner og bruk av færre touch, og da kommer vi til sjanser. Aimee og Elida kombinerer igjen og Elida setter sitt andre mål for dagen. Kampen ender uavgjort- Os/Nore Neset har nok best grunn til å være mest fornøyd med det.

Sterkt å hente inn ledelse 3 ganger. Veldig kjekt å se at vi hever er oss kollektivt i 2 omgang. For da legger vi bort nerver og kjører på!

Neste kamp er: torsdag 25 april, mot Krabbetor. I Alvøen kl 20.00

 

Comments

comments