Skip links

Damelaget på treningsleier i Haugesund

Share

Ikke alltid enkelt å komme seg avgårde på treningsleier. Vurderte egentlig varmer strøk, for det er liksom alltid veldig digg med sol og fotball. Men det gikk ikke denne gangen, så da ble det en mini camp i Haugesund. Veldig viktig ting i forhold til det sosiale, bli kjent med hverandre, henge sammen, trene, andre aktiviteter og lagbygging.

Gjengen ble delt inn i kjøre lag. Manglet en bil, sånn at alle kunne bli med, dette ordnet Møller Bil Drotningsvik meget elegant, da vi fikk låne en bil hos dem. Så fredag var det avreise fra Bystasjonen kl 14.00. Det var nemlig planlagte en trening i Haugar hallen, sånn i 18 draget. De fleste kom seg avgårde, og hadde en lun og jovial tur ned til Haugesund. Går nokså radig, sånn retning Haugesund og takket være lokalkunnskapen til Kamilla Rasmussen, så var det en nokså enkel lek å finne hotellet vi skulle bo på. Først var det utdeling av romnøkler, finne sinne romkompiser, sjekke rommet, velge senger og deretter tid for å skifte til treningstøy. Klart for mini campens første treningsøkt.

Deilig å trene inne i Haugar hallen, perfekte forhold. Veldig kjekt at stjerna i HFK og den beste midtstopperen fra Bergen hadde tatt turen innom treningen vår. Fredrik Pallesen Knudsen var med, bidra litt i henhold til forsvarsoppgaver og defensive dødballer. Nokså rolig den første treningen. Oppvarming, litt diverse fotball øvelser, angrep mot forsvar, dødball situasjoner og avslutninger. Avsluttet økten med helgens første lagbilde, sammen med Fredrik og gjengen fra gæmlis bilen. For gæmlis bilen, de kom nemlig veldig sent, sånn når det var 20 minutter igjen av treningen. Folk må jobbe og da har det seg sånn at Miriam, Vilde, Henriette og Lina, ja, de måtte fullføre arbeidsdagen før de kunne joine resten av gjengen. Etter trening, var det tilbake til hotellet, dusjing, litt middag og sosial aktivitet. En hel gjeng måtte være med på et Jan Ove Sæbø skuespill. De som ikke var med på det, fikk seg en god dose med latter, artig opplegg og mange talentfulle skuespillere. Kan blant annet trekke frem Anniken i rollen som far, Miriam i rollen som mor og skuespiller talentet Camilla Omdahl i rollen som katt.

Lørdag var det frokost sånn i 10 tia og trening klokken 11. Det var lagt opp til en rolig trening, litt pasningsøvelser, formasjons trening, spill og konkurranser. Planen var også at det skulle spilles en kamp senere på dagen. Men motstanderen hadde dessverre ikke nok folk og kunne dermed ikke spille. Løsningen ble da å kjøre en internkamp. Det funker meget bra, masse bra spill og en litt sinna Lina Fortun, men det er jo sånn som hører med, innimellom. En happy gjeng som reiste tilbake til hotellet etter lørdagens siste økt, med god tid til å slappe litt av, ta en tur på shopping, spillersamtaler med Jan Ove og Anniken og noen slappet av med kamper fra premier league. Klokken 20 dro hele troppen ut for å spise, felles middag i lystig lag. Kvelden ble avsluttet med en ny sosial runde. Denne gangen var det fredagens tilskuere som skulle prøve seg i Jan Ove Sæbø skuespill, nok en gang imponerende prestasjoner. Mye skills i denne gruppen. Avsluttet med en liten sånn Jan Ove Sæbø quiz, hvor hver enkelt skulle skrive 2 fakta ting om seg selv og en bløff. Alle de andre skulle da finne ut hva som var bløff, en artig sak. Lene Mjelde vant.

Søndag og siste dag, da var det på tide å stille litt klokker, få i seg litt mat, sjekke ut av rommet og gjøre seg klar til kamp mot Djerv 1919. Det ble en meget bra kamp. Loddefjord jentene dominerte stort og vartet opp med meget god fotball. Kampen endte 8-0. Solid match. Før kampen prøvde vi oss også på litt lagbilder, ikke helt enkelt dette med lagbilder. Men jentene prøvde så godt de kunne, så de skal ha for innsatsen, sånn når det kommer til lagbilder 🙂 

Alt i alt, så ble det en meget bra mini camp. Gode fasiliteter, artig gjeng på tur, mye smil og latter, samt en gjeng som nå er enda bedre kjent med hverandre. Dette er top notch for lagmoralen. Så nå, ja, nå gleder vi oss veldig til første seriekamp og at sesongen sånn på alvor skal begynne. Let’s get ready to rumble.

Takk til Morten for å fikse det meste, flott treningsinnhold av MR Sæbø, Anniken som alltid stiller opp og takk til Fredrik Pallesen Knudsen som sporty stiller opp og hjelper til på treningen på fredag. Hele Loddefjord gjengen ønsker deg lykke til med sesongen og håper at du og Haugesund gjør en strålende sesong 🙂

Comments

comments