Skip links

Oppsummering: Loddefjord vs ENK

Share

Sesongens andre hjemmekamp ble spilt søndag 26. mai. Glimrende spillerforhold, grønn og fin bane, som det jo ofte er med kunstgressbaner. Fantastiske jenter fra 08/09 laget, som var med på innmarsj, full guffe på høyttalerene og litt folk på tribunen. Kunne gjerne vært flere folk, det er faktisk god plass og hvis vi husker tilbake på hvilken forestilling jentene leverte i første hjemmekamp. Ja, så vet man at det blir god underholdning. Så du, du som lesere dette, kan ikke du komme neste gang a? Ta med en kompis eller to også, lover at det kommer til å bli gøy.

Uansett, kampen startet da, sånn første omgang. Loddefjord jentene åpner bra, har mye ball og god kontroll. Første store sjansen står ENK for, etter en corner. Blir bra slått inn i feltet, en ENK spiller hopper mye høyere enn alle andre, og heldig for oss, den går over mål. Derfra og ut, er det spill en vei. Mye bra angrepsfotball, spesielt på siste 1/3 av banen. Der går det virkelig unna. Såpass unna at det faktisk står 3-0 til pause, etter mål av Elida, Camilla K og Tora.

Ei lita pause preik blir tatt på banen. Jan Ove kjører på med gullkorn, jentene drikker litt og er klare for andre omgang. Vi starter ikke omgangen så bra. ENK går kanskje litt tøffere på, for de skal jo jakte litt mål. Da hjelper det ikke at vi er litt slurvete og upresise i spillet. Men, det er jo ingen krise, for det er jo sånn fotballen er, det svinger litt og det er ikke alltid man lykkes med ting. Fasiten er jo da bare å jobbe på videre, fortsette å spille, fortsette å prøve og aldri gi opp. Loddefjord våkner ikke før ENK dundrer et frispark i mål. Bra utført av ENK jentene og stillingen er nå 3-1. Derfra og ut, ja så smeller det.  Fra det 82 minutt til det 89 minutt, så putter disse gladjentene 4 mål. Leverer gnistrende angrepsfotball og plutselig begynner ting å stemme litt, har litt flyt og marginer. Uansett, veldig artig. Målene i andre omgang scores av Lina, Amanda, Henriette og Kamilla.

Så ja, da vant vi hjemmekamp nr 2 i år også. 13-1 i målforskjell på disse to kampene. Så, husker du hva jeg skrev over. Det blir god underholdning på våres hjemmekamper, så neste gang, ja da er du på plass også. Deal? Burde være innafor syns vi.

Neste kamp er borte mot Sotra, på onsdag 29. mai. Du kan komme å se på der også. Tjobing, ha en fin dag 🙂 

Comments

comments