Skip links

Action i parken i helgen!

Share

I helgen så går det unna i Alvøen Idrettspark. For det er jo sånn at i en idrettspark, ja, så børe det jo være fokus på idrett og aktivitet. Så, ingen ting å gjøre på i helgen, vel, da anbefaler vi deg å ta turen til nettopp nevnte Alvøen Idrettspark.

Allerede i dag, fredag 14. juni braker det løs liksom. Aller først da, så har jo Fotball Akademiet sin trening. I tillegg gjør X-Run gjengen sine siste forberedelser, sånn at alt er klappet og klart til de setter i gang på lørdag. Men, vi må bli ferdig med fredagen. Klokken 18 så er det J17 kamp. Lokal oppgjør faktisk. Loddefjord vs Sotra, det bli spennende. Etter det, så starter nattcup. En cup for ungdommer, sosialt opplegg, arrangert av ungdomsutvalget i klubben. Dette blir bra. Denne gjengen holder det gående resten av kvelden, er vel ferdig sånn i 02 tia 🙂

Deretter er det X-Run som styrer showet lørdag og søndag. Her blir det full trøkk med X-Run. Masse folk og hele parken blir tatt i bruk. Løypa er lang og det er ulike hindre i hele området her. Dette er kult å se på. Eller føler du deg såpass i form at du vurderer en dose utfordring, ja, så bli med selv da 🙂

X-Run er også for kids, en egen løype, som er godt egnet til å sleppe kidsa løs og la dem få bryne seg på litt tøffe utfordringer.

I tillegg til alt dette, så er det jo ulike lag i klubben som har treninger, folk som benytter seg av de flotte  tur mulighetene som er her og masse kids som treffes på banen og har det gøy med fotball.

Så ja, det er idrettsparken sin det, som tilbyr et bredt spekter av aktivitet denne helgen.

Comments

comments