Skip links

OPPSTART FØRSTEKLASSINGER!

HAR DU LYST TIL Å SPILLE FOTBALL? Da er Loddefjord Fotball klubben for deg!

Det nærmer seg et av de mange høydepunktene for året. Ikke mye som faktisk kan måle seg oppstarten av fotball for førsteklassinger. Hvert år kommer mange spent jenter og gutter til sin første trening og for mange er dette det første møte med fotballen og fotballtrening. Dette kommer til å bli bra og veldig gøy. Vi i Loddefjord gleder oss veldig.

Vi sparker i gang fotballtrening for årets førsteklassinger onsdag 28 august, i Alvøen idrettspark. Det vil da gjennomføres trening for barna og et foreldremøte for foreldrene, slikt at man blir kjent med klubben og får litt praktisk informasjon.

Loddefjord Fotball ønsker både jenter og gutter velkommen på treningen. På de første treningene trener vi samlet, men om vi er så heldige å få mange nok jenter, lager vi en egen jentegruppe.

For Loddefjord sin del, så er det veldig viktig å få foreldre med i forbindelsen med oppstarten av nye lag. Det trengs trenere, foreldrekontakter og ikke minst en engasjert heiagjeng.

I oppstarten så vil treningene bli ledet av Trenerveiledere i klubben, deretter skal trenere for laget gradvis overta ansvaret. Klubben gir kurs til de som vil være med å drive laget. Ta gjerne kontakt allerede nå om du ønsker å bidra.

På første trening vil Trenerveiledere, representanter fra styret og spillere i klubben være tilstede for å gi litt informasjon og svare på spørsmål. Om noen allerede nå lurer på noe så kan dere ta kontakt på med Rune Lyseknappen på 489 50 415 eller rl@aabf.no

VELKOMMEN til klubben.

Sportslig hilsen Loddefjord Fotball

 

PS! Sjekk ut video under, dette var oppstarten i fjor!

Comments

comments