Skip links

Høstferie fotball – dag 2

Share

Endelig litt fri fra skolen igjen 🙂 Da passer det perfekt å fylle dagene med litt fotball. I 3 dager blir det høstferie fotball i Alvøen Idrettspark, arrangert i samarbeid mellom Loddefjord Fotball og Altifotball AS.

Høstferien er fortsatt ung, vi har kommet oss til tirsdag og det var klart for dag nummer to med høstferie fotball. Mange ivrige fotballspillere som møter opp, i dag var det 42 spillere på plass. God fordeling av både gutter og jenter, pluss mange fra forskjellige klubber. Suverent å bli kjent med masse nye folk fra andre lag. I dag var det spillere fra Fyllingsdalen, Sund, Sotra, Kjøkkelvik, Olsvik, Førde og Loddefjord.

I dag varmet vi også opp med litt konkurranser. Da blir det en herlig stemning og det er en lett måte å bli kjent på. I tillegg er det masse læringsmomenter i denne øvelsen, som blant annet av første touch, medtak, pasninger, bevegelser og mottak. Deretter var det duket for litt ulike stasjoner, som spillerne roterte litt rundt på. Hadde 3 grupper og de holdt på i ca 20 minutter på hver stasjon. Mye 2 mot 1 situasjoner, 1 mot 1, bevegelser, første forsvarer, første angriper, avslutninger, utfordre med fart, med mer.

Plutselig var det tid for lunsj, for tia flyr fort når man har det gøy. 42 kids som spiser sammen, prater sammen og har en hyggelig stund med mat og sosialt samvær. Da blir det god stemning.

Etter en god og lang lunsj, var det klart for en ny økt. Først litt oppvarming med skills og ulike øvelser. Deretter var det klart for kamper resten av dagen.

Det ble nok en meget bra dag, men flott høstvær og perfekte fotballforhold. Så er det bare å be om pent vær i kveldens aftenbønn, lade batteriene og gjøre seg klar til nok en ny dag med høstferie fotball i morgen. Vi gleder oss 🙂

 

Comments

comments