Skip links

JenteSkills

Share

Det nærmer seg at vi åpner opp for påmelding til JenteSkills fotballakademi. Så da føler vi at det er på sin plass med litt mer informasjon og opplysninger.

Først og fremst så er det veldig gledelig at det skjer mange spennende ting på jente siden, både i Europa, Norge og lokalt. Kvalitet, teknikk og ferdighetene til spillere er økende og i drivende utvikling. Norske fotballspillere er i tillegg meget attraktive overfor utenlandske klubber. Det har vel aldri noen gang vært så mange muligheter og så spennende å være fotballspiller. Tenk hvilke muligheter man har 🙂 

Vi ønsker å tilrettelegge for mer trening for ivrige fotballspillere. Som ønsker å trene mer, lære mer og å utvikle sine ferdigheter.  Et ønske om å bli bedre og treningsinnsats er en forutsetning for deltakelse på JenteSkills. Utover det, så er alle velkomne til å delta. Eneste begrensning er at det er 60 tilgjengelige plasser, de ulike plassene deles ut etter første mann til mølla prinsippet.

Deltakere

Det vil bli delt inn i ulike treningsgrupper, dette gjøres etter alder.

Gruppe 1 består av spillere født i 2008, 2007 og 2006. Tilgjengelige plasser: 30 stk

Gruppe 2 består av spillere født i 2005, 2004 og 2003. Tilgjengelige plasser 30 stk.

Hvem kan delta?

Tilbudet er åpent for alle. Helt uavhengig av klubbtilhørighet. Et av våre målsetninger er å løfte utviklingen og kvaliteten på fotballspillere i Bergen Vest og omegn. Totalt vil det bli lagt opp til 20 treninger, som vil foregå i perioden sesongslutt til sesongstart. 

Alle deltakere må kjøpe en treningspakke, dette for å medvirke til tilhørighet, likhet, fellesskap og en litt mer profesjonell totalopplevelse i forbindelse med samlinger og treninger. Utover det, så vil det ikke tilkomme noen flere pålagte kostnader.

Så har du lyst til å bli med? Ja, da lurer du kanskje på når påmeldingen åpnes? Vel, det vi kan si, er at den åpnes på mandag. Så følg med på vår Facebook side, for plutselig ligger registrerings linken ute 🙂

Følg oss gjerne på sosiale medier, så er du enda mer oppdatert 🙂 

Comments

comments