Skip links

Rema 1000 Drotningsvik og Loddefjord Fotball

Share

Som du vet, så har jo Rema 1000 Drotningsvik og Loddefjord Fotball fornyet samarbeidet. Vi er veldig takknemlig for støtten fra Rema 1000 Drotningsvik, for det er jo slik at vi som klubb er avhengig av også å få ting inn. Det koster nemlig å tilrettelegge for aktivitet, ulike type tilbud, vedlikehold, innkjøp av diverse utstyr, osv.

I så tilfelle, må vi få lov å nevne at Rema 1000 Drotningsvik er meget flinke til å støtte opp om aktivitet som skjer i vårt nærmiljø. Det er mye som skjer hos Rema 1000 Drotningsvik i løpet av dette året og det er mye som skjer i samarbeid mellom Loddefjord Fotball og Rema 1000 Drotningsvik.

Aktiviteter 2020

Rema 1000 Drotningsvik skal gjøre noen forandringer i sine lokaler. Pusse litt opp og gjøre noen justeringer når det kommer til blant annet innredning. Dette vil skje i løpet av mars, noe som da medfører at Rema 1000 Drotningsvik er stengt i 10 dager.

Det er viktig at Loddefjord medlemmer støtter våre samarbeidspartnere, det har betydning for oss, i forhold til hva vi får igjen. Nytt av året er at alle medlemmer som handler hos Rema 1000 Drotningsvik, gir en kick-back til Loddefjord. Hvor da 1 krone pr handel går tilbake til Loddefjord, hver gang du handler hos Rema 1000 Drotningsvik.

Vi kommer tilbake til dette, for når det skal lanseres, så kan du laste ned et sponsor kort eller bare gi beskjed til kasserer hver gang du handler.

I løpet av året vil vi ha noen tilbud som gjelder for ulike perioder, i tillegg til at vi har aktiviteter i området rundt Rema 1000 Drotningsvik. Første aktivitet vil finne sted lørdag 25 januar. Hva dette innebærer kommer vi tilbake til, men det blir veldig bra.

Rema 1000 Drotningsvik

Vi setter stor pris på det gode samarbeidet vi har, den gode dialogen og at Rema 1000 Drotningsvik er en aktiv samarbeidspartner. Som kommer med forslag, ideer og tips, til hva vi kan gjøre sammen. Alt sammen i beste mening for å kunne legge tilrette for aktivitet til barn og unge i vårt nærmiljø.

Derfor vil vi oppfordre alle medlemmer i Loddefjord å gjøre sin handel hos Rema 1000 Drotningsvik. De støtter oss, da bør vi også gi noe tilbake.

 

Comments

comments