Skip links

Oppsummering AB 2 vs Loddefjord

Share

På onsdag 29 januar hadde damelaget sin første treningskamp for sesongen. Alltid greit å komme i gang med litt kamper, få trent litt på stor bane, se an hvordan ting sitter, fungerer det man har øvd på og hva bør man jobbe med videre. Så Loddefjord gjengen tok turen ut til Arna Idrettspark denne onsdagen for å spille mot Arna-Bjørnar 2.

Vi har tatt en preik med trener Jan Ove Sæbø, for å høre litt om hva han syns om kampen. Det er en fin anledning, på en flott bane, til å ha storbanetrening mot et ungt og godt balltrillende ab2 lag. Vi går ut og tar tidlig styring. Vinner ball høyt i banen, Landro løper seg til linja og slår inn til Mari som triller ballen i mål.

Så faller vi litt nedpå, lar ab komme høyere i banen og de putter på et flott langskudd. Ikke helt ufortjent og det står 1-1. Dette vekker oss litt og vi begynner å flytte oss igjen kollektivt . Da er også vår nye spiller (fra Sotra SK) Landro på plass og setter sitt første mål i Loddefjordtrøya. Vi leder 2-1 til pause.

I 2 omgang er vi enige om å være nøyere i presshøyde og bedre som 1 forsvarer. Dette får vi betalt for- vinner ballen ofte høyt i banen. Banens gigant Mari putter totalt 4 mål og hun kunne sikkert hatt 3 til, om hun hadde vært “grisk” nok 🙂 

Litt uheldig at Julie Vik måtte ut med skade (ikke alvorlig)- men innbytter Tora og Rufyia viser at vi har spillere som vil minst like mye som de som starter.

En fin gjennomkjøring mot et lag fra ab som absolutt bygger for framtida. Og de har tidenes miljøskaper  i Anitra på sidelinja til å lede de, så ab går gode tider i møte.

Vi takker for match og føler at vi har lagt et godt fundament til å fortsette å utvikle oss kollektivt og individuelt.

Comments

comments