Skip links

Scoringsklubben

Share

I årets sesong så er vi tilbake i 2 divisjon, etter et par års fravær. Vi gleder oss veldig mye. Nytt i år, er at du faktisk kan være med å bidra, det hadde vært helt fantastisk og vært av stor betydning for Loddefjord Fotball Damer denne sesongen. Det utgjør nemlig en forskjell for oss 🙂 

20 kr pr scorede mål utgjør lite for hver enkelt person, men summen dette genererer kan bidra til å øke den sportslige satsingen for Loddefjord Fotball Damer betraktelig. I god Loddefjord ånd har vi derfor opprettet Scoringsklubben 2020.

Som medlem i denne spesielle klubben (du får nemlig noen fordeler av å være medlem serru 🙂 ) støtter du opp om fotball lagets drift, og inspirerer våre aktive fotballspillere til økt sportslig innsats.

små bidrag – STORE FORSKJELLER!

Støttespillerne i scoringsklubben gjør det mulig for Loddefjord fotball damer å drive et lag i 2. div avd. 4. Vi ønsker å ta nye steg som lag i 2020 og håper at du vil være med på moroa 🙂 Ikke nok med det, du skjønner, av alle som melder seg på, så trekker vi ut en heldig vinner. Den personen vinner da et gavekort fra Vestkanten Storsenter 🙂 Se mer om det under 🙂 

Bli medlem av scoringsklubben! – PÅMELDING HER!!!

 

Regler:

  • 20 kr per mål i seriekamper
  • Innbetaling etter vår- og høstsesong ( faktura tilsendes )
  • Gratis vaffel og kaffe/te/kakao til medlemmer av scoringsklubben på hver hjemmekamp
  • Mulighet for å krysse av for maksimumsbeløp på kr. 500,-
  • Premie til den som tipper riktig antall mål vi scorer i sesongen. (Hvis flere har tippet riktig eller at ingen har tippet riktig blir det trekning)
  • Medlemskapet er løpende til det blir aktivt avsluttet.

Premie:

Gavekort fra Vestkanten Storsenter på kr. 2.500,-

Bli medlem av scoringsklubben! – PÅMELDING HER!!! 

Comments

comments