Skip links

Trenerveileder Gisle Andersen

Share

I Loddefjord Fotball så har vi noen trenerveiledere, så da har vi tenkt det sånn at det kan jo være lurt å slå av en liten prat med en av trenerveilederne. Sånn for å finne litt ut av hva dette er og finne litt ut av hvordan Loddefjord Fotball ønsker å jobbe med sine trenerressurser.

Vi har tatt en prat med Gisle Andersen, for å høre litt om hva han tenker og hva det innebærer å være en trenerveileder.
Jeg skal først og fremst være en forlengende arm for de enkelte lag i treningshverdagen. Komme med innspill til tanker rundt gjennomføring av trening og innføre fokus på det å tørre å være venn med ballen.

Når det kommer til de ulike lagene, så er det ikke fastsatt noen foretrukne formasjoner for ulike lag i Loddefjord. Dette kan jo gjerne løses ved hjelp av prinsipper, hvilke tanker har du rundt momenter og prinsipper?
Være spillende og ta med seg ballen fremover og utnytte plass og rom foran ballfører, være en god første angriper. Skape bedre forståelse for bevegelse uten ball og søke og utnytte prioriterte rom (A2).

Du er jo allerede i gang på feltet Gisle, hvilke andre tiltak kommer du til å jobbe med overfor trenere i klubben?
Arrangere trenerforum en gang før sesongstart med fokus på «Hva er en god trening for både spiller, lag og trener».

Arrangere et trenerforum i sesongen med fokus på «kampforberedelser, hva er en god inngang til kamp og hva kan være lurt å ha fokus på inn mot kamp både treningsmessig og kamp gjennomføring».

Ikke alle som vet hva en trenerveileder er Gisle, hvilke oppgaver ligger i en slik rolle?
Trenerveileder ønsker først og fremst å påvirke den enkeltes trener tanker om hvordan være best mulig tilstede på feltet for at både spiller og lag skal utvikle seg som en enhet.

Vi i redaksjonen vet at det jobbes med mange spennende prosjekter i Loddefjord og at det vil komme en god del spennende ting når det kommer til læring og utvikling av trenere i Loddefjord Fotball. Utover året så vil vi presentere dette for dere. Så det er bare å følge med. I mellomtiden, ønsker du besøk, hjelp eller veiledning, så er det bare å kontakte Gisle Andersen

Comments

comments