Skip links

Botdag med damelaget :)

Share

Lørdag gjennomførte Loddefjord sitt damelag BOTDAG. Her var det bøtene fra sesongen 2019 som skulle brukes til noe i fellesskap. Sammen med den formidable botsjefen Lene Mjelde, bidro Emilie og Anniken for å skreddersy et hemmelig opplegg for jentene. Dermed ble det store spekulasjoner i hva som var planen når pakkelisten ble sendt ut i forkant og det ble sikkert stilt tusen spørsmål til komiteen.

Når lørdagen endelig kom samlet de seg kl 14.00 i klubbhuset. Der ble de delt inn i 4 grupper som skulle kjempe seg til seier gjennom ulike konkurranser på BOTDAGEN. Det startet med to kreative konkurranser: Å bygge høyest tårn av marshmellow og spaghetti, og lage et dyr ut av noen få tilgjengelige ting. Det ble laget gris, hane, blekksprut og løve. Poengene ble fordelt, og vi dro videre i minibuss som vi hadde leid av Altifotball.

Der var det god stemning og alle lurte på hvor neste stopp var. Enkelte tippet fotball i Sandslihallen, mens Vilde tippet flyplassen og syden. Til jentenes positive overraskelse ble det cup i boblefotball hos Bergen Boblefotball. Det ble en turnering hvor lagene kunne ta med seg mange poeng. Ingen tvil om at dette ble en artig opplevelse og i tillegg morsomt å se på. Stine Risko var vel ikke cupens BB kan man si.

Vi dro deretter videre i minibussen til neste destinasjon. På veien lurte vi spillerne med å tro at de skulle bade i sjøen, og Amanda var førstemann til å kaste seg ut av bussen når hun hørte «Første laget som hopper uti får poeng». Men heldigvis var jo dette bare tull. Vi dro derimot videre til vår gode samarbeidspartner Vestkanten. Der hadde vi booket Relax-avdelingen på Vannkanten. Dette ble noen avslappende og gøye timer i vannet. Også her ble det gjennomført en konkurranse. INSI frisør på Vestkanten sponset oss nemlig med shampoo og balsam. Oppgaven var å lage den beste shampooreklamefilmen. Resultatet kan dessverre ikke vises, men dette skapte engasjement og ikke minst latterkramper om kvelden når vi viste den i fellesskap. Vi kan vel si så mye som at resultatene var gode, og at Tora definitivt har flere talenter enn bare på fotballbanen.

Etter dagens aktiviteter var det tid for mat. I klubbhuset hadde Morten og Anniken laget i stand et deilig tacomåltid. Her var ALT av matvarer sponset av vår eminente samarbeidspartner Rema 1000 Drotningsvik. Som Elida sa så fint: «Dette var den beste tacoen jeg har spist noensinne». Etter litt rydding, og ikke minst etter at Amanda og Kolding hadde sminket seg i 30 minutter, var det tid for kveldens siste konkurranse: «Grip mikrofonen». Her ble det brennhet stemning, konkurranseinstinkt, juks og diskusjoner. Vi fikk hørt den pipete stemmen til både Mari og Vilde, så det var jo egentlig verdt litt temperatur. Nå var konkurransene ferdige og det var ekstremt jevnt. Vinnerne av BOTDAGENS konkurranser var Tora, Julianne, Marie og Susanne. Gratulerer! Deretter ble det musikk, sang, dans og hæla i taket. For en kveld og for en herlig gjeng.

Vi sender en MEGASTOR takk til samarbeidspartnere som Vestkanten, INSI frisør, Hamstad, Altifotball og Rema 1000 Drotningsvik. I tillegg hadde vi en fantastisk positiv sjåfør i faren til Emilie. Uten dere hadde denne dagen ikke vært like vellykket. TUSEN TAKK!

Comments

comments