Skip links

Oppsummering Fyllingsdalen vs Loddefjord

Share

På torsdag, 6 februar, var det klart for en ny treningskamp for damelaget. Bortekamp, ikke lange turen, bare ett par langpasninger unna, til Varden og kamp mot Fyllingsdalen. Et spennende lag for oss å møte, ettersom de har ligget i toppen av 2 divisjon de siste sesongene. 

Kampen endte 1-1. Vi har tatt en prat med trener Jan Ove for å høre litt om hva han syns om kampen.

Vi prøver en ny formasjon mot et godt Fyllingsdalen lag, som anført av kaptain Tonje, trøkket til og viser at 2 div er langt tøffere enn 3 div. Vi fikk ikke helt kontroll på det oppbyggende spillet i 1 omgang, men det var veldig gledelig å se at vi var veldig gode i defensiv organisering.

Det løpes mye på begge lag og der henger vi bra med. FFK har ball mer enn oss, men skaper ikke mye. Målet deres kommer midt i omgangen, på et uheldig tilbakespill, som ender hos en FFK spiller, som bredsider ballen inn i mål.

I 2 omgang blir vi enige om å nekte de å trille igang bakfra. Stå litt høyere og prøve å låse av. Da får vi endel gode brudd og skaper noen muligheter. FFK har likevel 3 gedigne sjanser, men Lisa stengte buret. Kvarteret før slutt dukker Mari opp på bakre stolpe og ” tapper” ballen over streken. Dermed står det 1-1.

Etter det er vi gode i høyt press, får gjenvinning høyt i banen, men er ikke nøye nok med siste pasningen. 1-1 er resultatmessig bra( vi mer nok mer fornøyd enn FFK). Vi har fokus på individuelle oppgaver og de løste vi bra. Kan forøvrig nevne at det ser veldig spennende ut med ny formasjon, mange spillere som virkelig står frem.

Så da er det bare å stå på videre, fortsette å trene og se frem til neste kamp. Neste kamp er mot toppserielaget Sandviken 19 feb kl 1800 i Vestlandshallen, en flott mulighet til å spille mot byens beste 😅⚽

Comments

comments