Skip links

Loddefjord fotball akademi i november

Share

Det er full rulle med fotball i november og på Loddefjord fotball akademi skal det gjennomføres 17 treninger i løpet av november. På Loddefjord Fotball akademi finner vi (så langt) mini Akademiet og Fotball Akademiet. Mini akademiet er for spillere som går i 3 og 4 klasse, mens 5, 6 og 7 klasse går på Fotball Akademiet.

Totalt er det nesten 70 deltakere. Akademiet er åpent for alle som har lyst til å spille litt ekstra fotball, uavhengig av klubb tilhørighet og skole tilhørighet. Det er deltakere fra Olsvik, Mathopen og Loddefjord, noe som medfører at vi henter på følgende skoler: Bjorøy, Olsvik, Mathopen og Kjøkkelvik skole. Deltakere fra Alvøen skole kommer seg frem på egenhånd.

Tema i november

I november så skal vi ha fokus på 1 vs 1 situasjoner, altså angrep mot forsvar. Det betyr at vi legger opp til øvelser hvor dette er mye involvert og at hver enkelt får mange repetisjoner. Så på sånn skikkelig fotballspråk, snakker vi da om 1F og 1A 🙂 Jobber med en god del ulike momenter, gir litt råd, veileder og lærer bort lure tips. Kort fortalt handler det om hvordan man kan lære seg å bli en god førsteforsvarer og hvordan man kan lære seg blant annet å drible når man er angrepsspiller.

Treningene blir ledet av dyktige trenere, som har spillererfaring, trenererfaring (UEFA B og trenerveileder) og dyktige i forhold til relasjoner med barna.

Vi har alltid fokus på at man skal følge regler, oppførsel og væremåte. Ettersom vi anser disse tingene som svært sentrale og viktige senere i livet. Så er det jo en selvfølge at fotball skal være gøy.

Lyst til å bli med? 

PS! Har du noen spørsmål eller lurer på noe i forbindelse med Loddefjord Fotball Akademier. Eller kanskje har lyst til å prøve det ut, ja, så er det bare å ta kontakt med petter@loddefjordfotball.no

Comments

comments