Skip links

Nye fotballkull i Loddefjord Fotball

Share

I fotballverden og for en fotballklubb så er det mange høydepunkter i løpet av sesongen. Treningsoppstart, første treningskamp, treningsleier, deltakelse på cuper, første seriekamp, siste seriekamp, Alvøen sommercup, fotballskoler og selvfølgelig fotballoppstart for førsteklassinger. Hvert år kommer mange spent jenter og gutter til sin første trening, for mange er dette det første møte med fotballen og fotballtrening. Fantastiske øyeblikk og stolte foreldre som følger nøye med. God stemning, latter og glede.

Enn så lenge er dette fortsatt en god stund til. Oppstart for 1 klasse 2021, blir i siste delen av august. Frem til det vil vi legge ut en del artikler om hvordan vi vil ha det i Loddefjord, hvordan vi gjør det, ulike roller rundt et lag, innhold i treninger, osv. På den måten for man også et innblikk i hvordan det er i Loddefjord fotball, samt en forståelse av hvor viktig det er at foreldre er med å hjelper til og bidrar.

Det som også er greit å vite, er at i tillegg til treninger for ny fotballkull, så vil det bli gjennomført et foreldremøte. Før den tid, så vil vi prøve å informere om diverse ting som er relevant i forhold til å bli en del av Loddefjord Fotball. Dette kommer til å bli bra og veldig gøy. Vi i Loddefjord gleder oss veldig.

Om noen allerede nå lurer på noe så kan dere ta kontakt med:

Rune Lyseknappen, Fotball leder – rl@aabg.no – 489 50 415

Petter Bakke, Sportslig leder – petter@loddefjordil.no – 981 04007

 

Her er en video fra en trening i 2019. De første treningene blir ledet av trenerveileder i klubben 🙂 

Comments

comments