Skip links

Loddefjord Akademiet

Share

Det er jo slik at innimellom er det tid for litt ferie, på denne tiden så gjelder det for de største ligaene i verden. Det samme er også tilfelle for både Mini og Fotball Akademiet 🙂 Men, fotballspillerne på akademiene er jo en ivrig gjeng, så vi holder på en liten stund til 🙂

Batteriene skal lades, det er tid for litt chill og nyte sommeren. Etter det, ja da er vi klar for full fart med fotball igjen på akademiene i Loddefjord. Stor gjensynsglede, klar for mange herlig øyeblikk og opplevelser sammen. Mange nye fjes blir det også og noen som plutselig er blitt for gamle. Denne sesongs 7 klassinger, skal over på ungdomsskolen og 4 klassingene som skal over til 5 klasse, er nå klare for å henge med de eldste.

Mini & Fotball Akademiet

Loddefjord Fotballakademiordning er ett tilbud som foregår i Alvøen Idrettspark etter skoletid. Tilbudet er åpent for jenter og gutter fra 3.-7. klasse og er åpen for alle skoler i området.

  • Mini Akademiet er for deltakere i 3 og 4 klasse
  • Fotball Akademiet er for deltakere i 5, 6 og 7 klasse

 

  • Siste dag Mini Akademiet: 17 juni
  • Siste dag Fotball Akademiet: 18 juni

Begge tilbudene gjelder for alle som vil. Skole eller klubbtilhørighet har ingen ting å si. Vi har også muligheter for henteordninger, slik vi har gjennomført i alle år på skoler som: Olsvik, Vadmyra, Mathopen, Kjøkkelvik og Bjorøy.

Åpningstider Loddefjord Akademiet

Loddefjord Akademiet er inndelt i 2 grupper, Mini (som er for de yngste) og Akademi (som er for de eldste). Mini er på tirsdager og torsdager mens Akademi er mandager og fredager. Vi følger skoleruten for Bergen og det vil si at vi holder stengt de dagene skolen har fri.

Normal åpningstider er fra 13:30-16:30. Dersom du har noen spørsmål, ta gjerne kontakt med Sportslig leder: petter@loddefjordil.no

Comments

comments