Skip links

Loddefjord sommerfotball

Share

Sommerferien er godt i gang, mye fotball på TV og top notch sommervær. Ikke alle som har dratt på ferie enda og kanskje noen kids som har lyst til å være i aktivitet. Da passer det jo flott at vi drar i gang litt sommerfotball for noen grupper I Loddefjord Fotball (vi vurderer fortløpende å utvide egne tilbud for andre grupper også – dersom det er ønskelig).

På grunn av kapasitet og tilgang på ressurser må vi sette en begrensning på hvem som kan være med denne gangen. Hvem det er, kan du sjekke ut under praktisk info, aldersgruppen gjelder selvfølgelig jenter og gutter. Fotball er et lagspill, hvor man er avhengig av alle. Da er det viktig at de individuelle ferdighetene til hver enkelt er best mulig og mest mulig til stede. Så fokuset vil være på utvikling av individuelle ferdigheter, hvor det da er viktig at deltakere som har lyst til å være med, har riktig innstilling til øktene. Trenger ikke være best, men gjøre sitt beste. Det setter krav til hver deltaker i forhold til konsentrasjon, fokus og tilstedeværelse. 

Praktisk info

Aldersgruppe: 2007, 2006 og 2005

Tidspunkt: 10.30 til 12.30 – 2 timers økter

Periode: 6 til 8 juli (tirsdag, onsdag og torsdag)

Antall plasser: 24

Påmelding: send en mail til petter@loddefjordil.no

Program

 • Del 1: oppvarming
  Vil ta utgangspunkt i Landslagsskolen og prepp. Fart i beina og kontroll på overkroppen, viktig momenter i forhold til angrepsspill og forsvarsspill
 • Del 2: Øvelser
  Ulike type deløvelser, men også satt inn i en spillsammenheng. Som da har fokus på angrepsspill og forsvarsspill. Mest på 1A og 1F, men også omstilling og samhandling i forsvar og angrep.
 • Del 3: spill
  Jobbe videre med momenter som har gått igjen under økten og øve på dette i spillsituasjonen. Blir forskjellige spillvarianter, 2 vs 2, 3 vs 3, osv.
 • Del 4: restitusjon
  Jogge ned, tøye ut, få i seg næring og pleie egen kropp

Trener

Petter Bakke

Kjekt om du vil være med, lurer du på noe eller har noen spørsmål, så er det bare å ta kontakt på mail som er nevnt over 🙂 

Comments

comments