Skip links

Akademiet oppsummerer august

Share

Så er noen uker gjennomført på Loddefjord Akademiene (FFO – som består av Mini Akademiet og Fotball Akademiet). Vært mange herlige dager så langt, i tillegg har det vært varme og solfylte dager 🙂 Strålende å komme i gang igjen, inn i normal flyt og struktur. Masse happy kids på treningene, som har det gøy med fotball. Deltakerne kommer fra mange ulike skoler, som også passer perfekt. Spesielt i forhold til å bli kjent med nye fjes, utvide horisonten litt og skape bekjentskap med spillere fra andre lag og skoler. På årets sesong finner vi mange deltakere fra Mathopen, Bjorøy og Alvøen skole. 

Som vi har nevnt tidligere, så deler vi inn hver måned i ulike temaer. Det kan du lese mer om her: Ny sesong og planen ut året. I august har vi jobbet mye med basisferdigheter. Øvelser som går på kroppsbeherskelse, kroppskontroll, motorikk, løpe i ulike hastigheter, samt at det har vært mye konkurranser og enkle teknikkøvelser for å opparbeide ferdigheter og mestring med ballen. 

Det er mye likt på Mini og Fotball Akademiet. Ettersom det er forskjell i alder, modning og evnen til å tilegne seg informasjon. Så medfører dette også at vi har litt forskjellig fokus i forhold til læringsmomenter, vanskelighetsgrad, intensitet og hvordan vi skal legge opp læringsgraden. Prinsippene er mye av det samme, og så er det også en del variasjon av øvelser som bli brukt. 

Nå beveger vi oss inn i september, noe som da medfører at vi endrer tema. Innholdet blir mye likt, ettersom det alltid handler om flest mulig repetisjoner, involveringer og touch på kula, på hver enkelt deltaker. Dette er alltid utgangspunktet i organisering av treningene og utvalget av øvelser vi benytter oss av. Teknikk som er temaet for september og her finner vi også mye av grunnlaget som kan skape mestringsfølelse og glede. Det blir en god del teknikk i forhold til det med å føre ballen, ulike type finter, ulike måter å føre ballen på, triksing, men også teknikk i forhold til spill situasjoner, 1 mot 1 situasjoner (både i forsvar og i angrep), lære seg å ta i mot en ball, sentre ballen, skyte, osv. Mye som også går på ballkontroll. 

Lyst til å bli med? Ta kontakt med petter@loddefjordil.no. Vi kan også bli enige om å teste ut noen prøvedager, slik at man får litt kjennskap til hvordan dette fungerer. Deltaker må ikke spille i Loddefjord eller gå på Alvøen skole. Vi har henteordninger og tilbudet er åpent for alle uavhengig av skole og klubbtilhørighet. 

Mini Akademiet er for alle kids i området, som går i 3 og 4 klasse. Uavhengig av Skole og klubbtilhørighet. Vi har henteordning. PS! Kun 5 plasser tilgjengelig.

Fotball Akademiet er for alle kids i området, som går i 5, 6 og 7 klasse. Uavhengig av skole og klubbtilhørighet. Vi har henteordning. PS! Kun få plasser igjen. 

Comments

comments