Skip links

Aktiviteter høstsesongen

Share

Høst sesongen 2021 står for tur og den er tettpakket med Loddefjord fotball aktiviteter. Endelig skal alle lagene i gang med kamper, vanlig lagstreninger ruller og går sin gang, oppstart av nye årskull, ny sesong på Loddefjord akademiet og så børster vi støv av et veldig populært ekstra aktivitetstilbud. Mye å glede seg over høsten 2021 og masse aktiviteter.

Vi lister opp aktivitetene som skal skje litt lenger ned, så gir vi en litt mer detaljert beskrivelse av hva aktiviteten er. Loddefjord fotball ønsker å tilrette legge med mye aktiviteter. For alle de spillerne i klubben og i vårt nærmiljø som har lyst til å satse på fotball og fullføre drømmen om å kunne dra det så langt som mulig. Så skal det i hvert fall ikke stå på hva Loddefjord kan tilby av aktiviteter.

Aktiviteter

  • Mini akademiet
  • Fotball akademiet
  • Morgentrening
  • Oppstart 1 klasse
  • Spillerutviklings camper
  • JenteSkills

Mini Akademiet (for 3 og 4 klasse)

Ekstra fotballaktiviteter 2 ganger i uken, etter skoletid. Tirsdager og torsdager, fra kl 13.30 til 16.00. Åpent for alle som vil, uavhengig av skole- og klubbtilhørighet. 

Deltakere fra mange ulike skoler i Bergen vest, henteordning for deltakere som ønsker transport. Oppstart: 17 august

Fotball Akademiet (5, 6 og 7 klasse)

Ekstra fotballaktiviteter 2 ganger i uken, etter skoletid. Mandager og fredager, fra kl 13.30 til 16.00. Åpent for alle som vil, uavhengig av skole- og klubbtilhørighet. 

Deltakere fra mange ulike skoler i Bergen vest, henteordning for deltakere som ønsker transport. Oppstart: 16 august.

Morgentrening (ungdomsskolen og oppover)

Ekstra trening før skoletid. 1 -2 ganger i uken. For alle som går på ungdomsskolen og videregående. Oppstart i oktober, mer informasjon kommer. 

Oppstart 1 klasse

Nytt årskull skal i gang med fotball. Et av høstens store høydepunkter. Oppstart: 4 september. Mer informasjon vil bli lagt ut.

Spillerutvikling camper

Ekstra fotballaktiviteter utover høsten. Med aktiviteter i enkelte helger, planleggingsdager og høstferien. Begrenset med tilgjengelige plasser, informasjon og beskrivelse av aktivitetene blir lagt ut før hver hendelse. 

JenteSkills

Totalt 5 samlings helger,hvor 20 økter blir gjennomført i perioden sesongslutt til sesong start. Et meget populært tilbud, totalt er det 100 plasser tilgjengelig og disse blir revet vekk i rekord fart. 

Det skal bli mye fotball i perioden fremover. Dersom du har noen spørsmål eller lurer på noe, så kan du ta kontakt med: petter@loddefjordil.no. I tillegg så kan det være lurt å følge med på Loddefjord Fotball sine sosial medier, der kommer det også mer informasjon fremover. 

Comments

comments