Skip links

Rema 1000 Drotningsvik

Share

Rema 1000 Drotningsvik er en viktig samarbeidspartner for Loddefjord Fotball. EN god lagspiller og støttespiller. Som du kanskje også har fått med deg, så også Rema 1000 Drotningsvik godt synlig på både herre og damelaget sine drakter. 

Foruten å være synlig på drakter, så er Rema 1000 Drotningsvik en god og viktig aktør på samtlige aktiviteter som arrangeres av Loddefjord Fotball. Uten mat og drikke, så duger ikke aktivitetene våre på Mini og Fotball Akademiet (FFO Loddefjord Fotball). Før hver trening, 4 ganger i uken, så spiser kidsa mat. Felles samlingsstund, som alle setter stor pris på. For da kan vi prate sammen, bli kjent og ha en hyggelig stund sammen. Maten fikser vi hos Rema 1000 Drotningsvik.

Det samme gjelder i forbindelse med JenteSkills samlinger, Alvøen sommercup, morgentrening, fotballskoler og andre fotballaktiviteter. 

Alltid hyggelig å handle hos Rema 1000 Drotningsvik, god service, godt utvalg av varer og som tilfredsstiller alle de forventninger man har til en dagligvare butikk 🙂 Vi i Loddefjord Fotball er meget godt fornøyd med vår «nabo», som ligger noen langpasninger unna (hvis man har en god pasningsfot). Tusen takk for mange gode pasninger fra Rema 1000 Drotningsvik, som hjelper oss til å bli bedre 🙂 

Så ja, det er ingen tvil om at vi er meget takknemlig og stolte over støtten og samarbeidet med Rema 1000 Drotningsvik i 2021 og ut 2022 🙂  

Comments

comments