Skip links

Amalie Mørner

Share

Amalie Mørner er en ung og lovende fotballspiller, som denne sesongen har tatt steget inn på a-laget. Amalie har vært i klubben i mange år, innom aldersbestemte landslag, trent mye med gutter 2005 og hatt tett oppfølging av trener Rune Sulen. Denne sesongen så har hun også trent mye med damelaget og nå da altså tatt steget inn i 2 divisjon. Her har det gått meget bra og overbevist såpass at hun har tatt god kontroll over venstre back plassen. 

Første kamp sesongen 2021 var som kjent borte mot Lura, det endte med en sterk borteseier til Loddefjord. Det kan du lese mer om her: Oppsummering Lura IL vs Loddefjord. Amalie startet kampen og fikk dermed sin debut i 2 divisjon og i senior sammenheng i Loddefjord. Vi har tatt en prat med Amalie, som du selvfølgelig kan sjekke ut her 🙂

Fortell litt om hvordan kampen var:

Vi ledet 2-0 etter kort tid og får en god start på kampen. Så blir det litt frem og tilbake, Lura scorer til 2-1 og så står det 3-2 til Loddefjord til pause. En ok omgang, men ikke helt der vi ønsker å være. I andre omgang synes jeg vi hever oss. Vi har mer ro med ballen, til tross for at Lura får et mål og utligner. Vi styrer det meste av spillet, og er mye på Lura sin banehalvdel. Vi scorer rett etter Lura sitt mål og får i tillegg et straffe der vi scorer, og vi vinner fortjent synes jeg. 

Hvordan du syns laget spilte:

I første omgang er vi ikke helt der vi ønsker å være, men det ble bedre i andre omgang når vi hadde mer ro med ballen. Vi bearbeidet bra og fant åpningene på sidene og kom til gode sjanser. Alle ga 100% gjennom hele kampen og det var viktig at vi startet sesongen med en seier. 

Tanker om egen prestasjon:

Jeg er fornøyd med egen prestasjon. Jeg synes at jeg klarer å få til en del av det jeg har trent på og det som er utviklingsmålene mine. 

Veldig fornøyd med mål/assist, og at jeg klarte å komme til en del innlegg som skapte sjanser. I tillegg vant jeg en del defensive dueller. 

Hvordan var det å debutere på damelaget og hvordan var det å spille sin første kamp i 2 divisjon 🙂

Veldig gøy å få debutere for damelaget til Loddefjord. Det har vært et mål en god stund nå, og det var gøy å kjenne på nivået i 2. divisjon. 

Fortelle litt om forberedelser til kampen:

Før kampen var jeg litt spent, men jeg følte at jeg var godt forberedt da vi har hatt en god oppkjøring. Som forberedelse inn mot kampen har jeg brukt tid på å se for meg og visualisere situasjoner som kan oppstå i kampen og hvordan jeg skulle komme best mulig ut av dem.

Tusen takk for en hyggelig prat Amalie. Det blir meget spennende å følge deg fremover, lykke til med resten av sesongen 🙂 

PS! Sjekk gjerne ut podcasten vår, så er du godt informert og oppdatert om kampen som kommer på søndag 🙂 Link finner du her, eller så bare trykker du på bildet under 🙂 Link: https://bit.ly/3gl8Ki6

Comments

comments