Skip links

Bortekamp mot Lura IL

Share

Endelig skal damelaget i gang med spill i 2 divisjon. Full runde spille kommende helg og den aller første kampen er mellom Lura og Loddefjord. De møtes på lørdag og resten av lagene spiller på søndag. Spenningen er nok stor hos alle lag, spente på sesongen og spente på hvordan man står i forhold til hverandre. Det har vært en lang periode uten kamper av betydning og helt sikkert mange treningsøkter. Men nå, nå er det i gang, nå braker det løs og nå skal det spille om poeng. Det er klart for kamper som har betydning, det er tid for lykke og glede når man vinner og tilsvarende irritasjon og skuffelse dersom man taper. 

For Loddefjord sin del, så er vi endelig tilbake i 2 divisjon etter noen års fravær. Den første runden i 2 divisjon avdeling 4 består av disse kampene: 

Vi har tatt en lun og jovial preik med Jan Ove Sæbø, om kampen og litt om motstanderen. Jan Ove kan fortelle oss at han er spent, kjenner at det kribler litt ekstra i kroppen, samtidig som han gleder seg stort til endelig å komme i gang.

Jan Ove, fortell oss litt om Lura: Rykket opp med oss i 2019. Vi slo de i kvalliken 8-2 på hjemmebane, men det er historie nå. De har et voksent lag med endel spillere som har spilt i Klepp, spiller med erfaring og ferdigheter, som vil gjøre livet surt for mange lag i 2 div . Spesielt Line Smørsgård er en håndfull  i sin spiss/ kantrolle. De er godt organisert, flinke til å skape mange sjanser. Kan nok virke som at de er litt avhengig av å ha med de etablerte – men absolutt en sterkere stall nå, enn i 2019. I tillegg så har de en meget dyktig og solid trener.

Hva tenker du selv, om eget lag til sesongens første kamp: Vi må absolutt være skjerpa i årets første match. Klarer vi å svare på deres offensive styrker, så vil det åpne seg gode muligheter for vår del. Men det skal løpes langt og fort nok i 90 min, vi må by opp til kamp, stå tøft i dueller, samt være samlet i angrep og forsvar.  De som klarer disse tingene best vinner, med tanke på at det er lenge siden sist ” ekte” match.

Vi ønsker laget lykke til, med årets første kamp. Som du kanskje har fått med deg, så er det bortekamp. Lura holder til i Sandnes, så det kan jo hende at du ikke skal ta en tur for å se kampen. Men, det går an å få den med seg selv om 🙂 De som har tilgang til direktesport kan se kampen der. Sandnesposten produserer og sender kampen. 

PS! Sesongens første hjemmekamp er 22 august 🙂 

Comments

comments