Skip links

Jan Ove oppsummerer: Loddefjord vs Kaupanger

Share

En sterk Loddefjord serier i første hjemmekamp. Det ble 3-0 mot Kaupanger. Første hjemmekamp på en god stund ble spilt mot Kaupanger, den 22 august. Åpningskampen mot Lura borte ga laget en god og positiv opplevelse, samt en god dose selvtillit. Noe som alltid er flott å ha med på laget når man skal spille kamper. Alltid en god del spenning knyttet til de første serierundene og hvordan et lag kommer i gang, kan gjerne være utslagsgivende for hvordan sesongen ender opp med å bli. 

Kaupanger fikk en god start i sin første kamp, med en solid hjemmeseier. Vi har tatt en prat med trener Jan Ove Sæbø, for å få en liten oppsummering av kampen mot Kaupanger. PS! Sjekk gjerne ut vår podcast: Før match preik, så kan du oppdatere deg enda mer om det meste som har med kampen å gjøre 🙂 

Loddikk victory mot Kaupanger! Dette er var ein kamp me grugledet oss til. Det unge sognemannskapet er virkelig godt trent- gode ferdigheter med og uten ball. Første 30 min er jevn og preget av litt “ta og føle på” hverandre. Det fine spillet uteblir- men det løpes mye og takles ofte. Vi får løfta spillet siste 15 min og får en flott corner skrudd direkte i mål av Amalie (litt usikkert om det var Amalie eller Aimee som scoret målet, men mål ble det:) ) ca 5 min før pause. 2 min senere er det flott spill som ender med at Lina chipper inn til Camilla som nikker i åpent mål – hennes første på hodet ever!

Pausen blir brukt til å bli enige om å nekte de angrep fra start- men de får et frispark etter 1 min av 2 omg, som de fleste ser i mål. Keeper Anne vil det annerledes- og klarer på en magisk måte å få en hånd på ballen- opp i tverren- retur går over mål.

Då våkner vi og tar tak i matchen igjen. Etter 60 min putter Camilla nok en gang, etter forarbeid av Aimee. Vi bytter inn 7 etter pause- veldig kjekt å se at kvaliteten holder seg oppe ut kampen. En kamp der vi er best i de viktigste duellene. Og vi er i ferd med å finne den fysiske formen . Pasningene sitter bedre- og vi er aller best på ekte idrettsglede!😁⚽ Det er synd det er ei uke til neste match!

Neste kamp er: Arna-Bjørnar 2 vs Loddefjord. Arna Idrettspark, 29.08, kl 19.30

Comments

comments