Skip links

Oppsummering Arna-Bjørnar 2 vs Loddefjord

Share

I helgen som var, var det igjen klart for en ny kamp for a-laget til Loddefjord. Bortekamp denne gangen, heldigvis ikke så veldig langt unna. Noen langpasninger og en tur til Arna. Arna-Bjørnar 2 var motstander denne gangen. Vi har tatt en liten prat med Jan Ove og fått en oppsummering av kampen.

En kamp vi vet blir tøff med tanke på at vi møter et godt trent og ballbesittende lag.  Dette innebærer at vi må evne å bryte ballinnhavet ofte – og selv evne å ha ballen i perioder for å slippe å jage ball.

Vi kommer godt i gang de første minuttene, men AB 2 tar litt over. Etter 6 min varter de opp med en perlescoring fra Madelen Holme, når hun når en ball ved cornerflagget, lurer backen og forsere mot mål, skyter, og skuddet går mellom keeper og 1 stolpe. Mulig vi burde hatt sikringsspiller på plass og ikke latt hun gå inn mot mål. Når det er sagt- slike prestasjoner må en egentlig bare applaudere. Vi klarte etterhvert å demme opp for småspillet til AB 2, fikk noen fine brudd og solide målsjanser. Men kombinasjonen av litt svake avslutninger og det faktum at de hadde god keeper nekter oss uttelling.

Pausen ble brukt til å gire oss opp og holde fokus på å veksle mellom å ligge lavt  og nekte de å spille seg ut bakfra. En jevn 2 omgang- noen gode sjanser til begge lag. Mulig det ble litt høy temperatur både på bana (og sidelinja)- der noen av taklingene burde vært unngått. 

Ingen lag evner å få ballen i mål  og AB 2 vinner 1-0. Alt i alt, kunne vi nok fortjent 1 poeng- men ikke urettferdig at om noen lag skulle stå igjen som vinner, så er det greit at AB 2 tar 3 poeng i denne matchen.  

Vi viser at vi har nivået inne med tanke på innsats, får vi opp pasningskvaliteten, bygger videre på relasjoner og ikke minst holde oppe humør og troa på hverandre, da vil vi gjøre det vanskelig for mange lag videre i sesongen.

Det høres ut som mye bra læring i denne kampen Jan Ove. Takk for praten og lykke til på neste kamp 🙂 

Comments

comments