Skip links

Oppsummering: Smørås vs Loddefjord 2

Share

Serieåpning for Loddefjord 2 i 5 divisjon, avdeling 1. Motstanderen for anledningen var Smørås. Et lag som satser mot opprykk, slik som Loddefjord. Loddefjord 2 er en arena for spillere fra damelaget og yngre spillere i klubben. Øve på å spille kamper, få kamptrening og matching i forhold til utvikling av ferdigheter. Laget består som nevnt av spiller fra damelaget, samt spillere født i 03, 04, 05 og 06.  

Et av målene for sesongen er opprykk, derfor var også forventningene til kampen nokså klar. Den skulle vinnes. Da er prestasjoner og fokus viktig, lære seg å takle press og forventninger. Samt få ut kvalitetene man har når det gjelder. Kamp planen var følgende, løpe mest, vinne alle dueller, bevegelse og å ha det gøy. 

Loddefjord kliner til fra start. Tar kommandoen og bestemmer alt som skjer på banen. Spiller god angrepsfotball, flotte kombinasjoner, mange sjanser og dødballer. Forsvaret har god defensiv kontroll, tørr å stå høyt og bidrar til at laget kan angripe om og om igjen. Det står 4-0 til pause, men det kunne (og burde) vært langt mer. 

2 omgang fortsetter i samme spor, Loddefjord styrer kampen og fortsetter med det gode spillet. Produserer mange sjangser, men er ikke like effektive. Pluss at stolpene også er litt i veien 🙂 Leder litt før slutt 6-0, kjører på med mange spillere frem i angrep. Det medfører at Smørås straffer oss på en kontring og får et trøstemål på slutten. Dermed ender kampen 6-1 til Loddefjord.

En meget god gjennomført kamp, mye bra spill og masse sjangser. Burde scoret flere mål, men 6-1 er et veldig greit resultat. Gleder oss til fortsettelsen og vi tro at laget blir enda bedre samkjørt med å spille flere kamper sammen. 

Comments

comments