Skip links

Treningshelg og siste oppkjøringsfase!

Share

Sommerferien er over og det nærmer seg sesongstart med stormskritt for Loddefjord Damer. Etter et fantastisk opprykk i 2019 og en lang fotballfattig periode under Koronapandemien, er damene klare for å teste nivået i 2.divisjon allerede lørdag 14.august borte mot Lura. 

Denne helgen brukte laget godt i Alvøen idrettspark, hvor de gjennomførte en treningshelg som inneholdt mye fotball og de siste forberedelsene før sesongstart. Vi startet med en ettermiddagsøkt på fredagen, etterfulgt av deilig fredagstaco etterpå. En perfekt fredag kort oppsummert! På lørdagen gjennomførte vi to økter, en kl 10:00 og en kl 15:30. Treningene inneholdt mye forskjellig, men med hovedvekt på formasjon og spill. Vi har heldige å ha med oss fire flotte guttespillere fra klubben som bidra positivt gjennom hele dagen. En stor takk til de! Mellom treningene ble det servert lunsj, det ble tid til mye mas, boblefotball, en standard Jan-Ove quiz og felles jubel når Jakob Ingebrigtsen vant OL-gull. Etter siste treningsøkt ble det middag i sentrum på Boccone, og dessert på McDonalds (noe de yngste selvsagt hyllet). Søndag ble det endelig en skikkelig treningskamp igjen! Denne gangen var det Gneist som stod på motsatt halvdel. I deilig vær, med mange på tribunen og besøk av selveste Hordalandsfotball var vi klar for å gi jernet. Gneist stilte med et ungt og godt lag, og spesielt i 1.omgang ga de oss skikkelig motstand. Det stod 0-0 til pause. I 2.omgang klarte vi å knekke koden og produserte sjanse på sjanse. Når dommeren blåste etter 90 minutter kunne vi juble for en deilig 6-0 seier. Fra kampen kan vi ta med oss mye positivt inn i en ny treningsuke. Vi takker Gneist for kampen og ønsker de lykke til i sesongen 2021! 

Dette var en knallgøy treningshelg, og vi gleder oss til tiden vi går inn i med kamper både i 2.divisjon og 5.divisjon. Første hjemmekamp er søndag 22.08 kl 14:00 mot Kaupanger.

Comments

comments