Skip links

Oppsummering: Lura IL vs Loddefjord

Share

Første serierunde er gjennomført for alle lagene i 2 divisjon avdeling 4. For Loddefjord sin del så startet årets sesong med  comeback i 2 divisjon og bortekamp mot Lura IL. En spent og spilleklar gjeng stablet seg inn i bussen og hadde retning Sandnes. Her kan du sjekke ut mer om hva Jan Ove tenkte før kampen: Bortekamp mot Lura IL

Så siden Jan Ove delte sine tanker med oss før kampen, tenkte vi at det også er på sin plass at kan deler de med oss etter kampen også. Så ja, da blir det en liten oppsummering fra kampen, plukket rett ut av hue til Jan Ove:

Seier i første seriekamp smaker godt. Dette er vel en kamp der mange mål er beholdningen, ingen av lagene klarte å prege kampbildet slik de selv ønsker. Vi var jevnt bedre i begynnelsen og ledet kjapt 2-0. De kommer inn i kampen, etter en lang klarering og får redusering. 2-1 , men vi øker rett etterpå. 3-1 bør vi ta inn til pause, men vi er ikke nøye nok på på deres langpasninger som nok engang ender i mål . 3-2 og pause.

De utligner på et godt langskudd, i 2 omgang. Men vi er og heldige når et innlegg daler i Lura’s mål rett etter. En straffe blir vårt 5 mål og kampen ender med 3 deilige poeng.

Vi må opp på kvalitet i pasninger og gjennomføring av valg. Det løpes nok, men vi må klare det mer samlet. I tillegg så skal vi bli bedre å prate hverandre gode. Mest imponert i dag av de som er skada/ ubenytta spillere og likevel blir med på en laaaaangtur for å bakke opp lagvenninner. Dette vitner om lagmoral- der skal vi være ” best i klassen”😎⚽ Veldig gøy at fire stk debutere i 2 div i dag (Amalie, Mia  S, Eira og Madelen). En flott gjeng å møte Lura folket- god sportsånd på spillere og ledere.

Vi gleder oss til å få Kaupanger på besøk neste søndag.

Comments

comments