Skip links

Henrikke Pedersen blir Lillestrøm spiller!

Share

Henrikke har vært en viktig spiller for Loddefjord både på og utenfor banen over flere sesonger. Hun kom til Loddefjord da laget befant seg i 4 divisjon og vært en meget viktig bidragsyter i forhold til å spille Loddefjord oppover i divisjonssytemet. En sprudlende jente som har bidratt sosialt og har mange fantastiske fotballkvaliteter. Fremover så er det ikke Loddefjord som gjelder for Henrikke, hun har flyttet og er nå klar for Lillestrøm 2. 

I høst bestemte hun seg for å studere og den store planen videre i livet nå, er å bli fengselsbetjent. Dermed har hun pakket sakene sine og flyttet østover. Heldigvis ønsket Henrikke å fortsette å spille fotball, og signerte kjapt kontrakt hos klubben Lillestrøm. Vi er glade på Henrikke sine vegne!

Henrikke forteller selv at hun trener nå 3-4 ganger i uken ved Åråsen stadion i LSK-hallen. Allerede har hun debutert, og gjorde det visst veldig bra. Det ble fulle 90 minutter på midtbanen mot Fart 2. Til informasjon leder Lillestrøm 2 tabellen pr dags dato.

Vi ønsker Henrikke lykke til videre, og gleder oss til hun kommer innom på trening når hun er hjemme i Bergen!   

Comments

comments