Skip links

Oppsummering: Loddefjord vs Haugar

Share

Det har vært 3 tøffe kamper for Loddefjord den siste tiden. Spilt mot mange gode lag. Ofte så kan det være god trening og læring å møte gode motstandere, men det kan også påvirke selvtilliten og troen på egne ferdigheter. Derfor var det også knyttet en stor dose spenning til kampen mellom Loddefjord og Haugar. Et lag som før kampen, lå plassert bak Loddefjord på tabellen. De fleste vet at tabellplassering ikke har noe å si i forhold til utfallet på kampen. 

Svært gledelig at Loddefjord vant kampen, 2-1. Et meget sterkt resultat, spesielt med tanke på dette med å slå tilbake og det å ha noe positivt å bygge videre på. Vi har tatt en prat med trener Jan Ove for å høre hva han syns om kampen. 

Vi viser igjen god arbeidsmoral mot et lag som er vanskelig å bryte ned. De er sterke fysisk, kompakte og tøffe i begge bøkene. Noe av kampplanen var å unngå for mange dødballer imot, og unødige brudd på egen halvdel. Dette fikk vi ikke helt til. Der lå litt av årsaken til at vi lot de “henge med” i 1 omgang. De første 45 min løper vi nok, men mye en og en. Vi velger ofte å slå på feilvendt, som ikke har nok alternativ, og det ender med mye kjemping/ takling/ kast/ dødball. Et kampbilde som kler Haugar langt bedre enn oss. Veldig ideelt å få et mål i det siste minutt før pause, av Elida. 

I 2 omgang søker vi oftere inn bak deres bakre 4’er, og får de til løpe mot eget mål. Sjansene kommer. Vi brenner straffe, alene med keeper 3 ganger, og ofte inne i deres boks med med mange folk. Det er veldig mot spillets gang når Haugar utligner på et kanonskudd fra 25 meter klin i krysset i det 84 min.

Heldigvis har vi innpå Vy med tromnestikkene, som springer igjennom, skyter, keeper redder og Julie setter returen i mål. Klokken viser 86 min og laget står distansen ut. Vinner fortjent i en rotete kamp.

 

Comments

comments