Skip links

Oppsummering Loddefjord vs Bryne

Share

Det var duket for toppoppgjør i helgen, 3 plassen mot 2 plassen, Loddefjord vs Bryne. Kommet til serierunde 4 og Loddefjord sin andre hjemmekamp for sesongen. Sjekk gjerne ut: Programblad Loddefjord vs Bryne, så er du enda bedre oppdatert på alt som har med kampen å gjøre. Det ble en jevn kamp, Bryne var det eneste laget som scoret mål og tok dermed med seg alle poenget hjem. Vi har tatt en prat med trener Jan Ove og han oppsummerer på følgende måte: 

Her er et lag som viser at de hører til toppen. De er bedre enn oss første 20 min- spesielt på aggressivitet og gjenvinning . Vi klare å stå an av – men 1-0  målet deres kommer etter en svak klarering – innlegg og en fin flikk  på 1 stolpe. Det er ikke ufortjent at de leder til pause- selv om vi har to store sjanser.

2 omg er jevnere- men ikke noe trygt grunnspill fra noen av lagene. Vi jobber godt, og møter et lag som matcher oss fysisk . De er gode på struktur- og vi klarer ikke utnytte overtaket vi tilrive oss siste 15 min.

Taper 1-0, og igjen er det ikke helt ufortjent at motstander tar med seg 3 poeng. Mestrer vi pasningsspillet litt bedre så vil vi få flere sjanser og flere poeng. Innsatsen og viljen er upåklagelig. I videoen under kan du få med deg noen høydepunkter fra kampen 🙂 

Når man spiller kamper, så er det ikke alltid man vinner, uansett, så handler det også om læring. Det som jo var kjekt å se, er at Loddefjord er med hele kampen. Har anledning til å utligne til 1-1, da kan alt skje. Bryne er et lag som har kjempet i toppen lenge og har lyst til å ta steget opp. Da er det også gledelig å se at Loddefjord byr opp til at det er en jevn, levende kamp, i 90 minutter. 

Ny kamp venter til helgen som kommer. Denne gangen er det borte og motstanderen er Viking. Nok en tøff match, men vi har trua og ønsker laget lykke til 🙂 

Comments

comments