Skip links

Oppsummering Viking vs Loddefjord

Share

Lørdag 11 september var det klart for serierunde 5 for Loddefjord gjengen. Ny bortekamp, turen gikk til Stavanger og motstanderen var Viking. Viking spiller sine hjemmekamper på lekre SR-Bank Arena, som i seg selv er en liten opplevelse å få oppleve 🙂 Vi har tatt en lun og jovial preik med trener Jan Ove, sånn for å få en liten oppdatering på hvordan kampen gikk 🙂 

 

Det er en opplevelse å være på tur med Loddefjord damelag. God stemning fra start til slutt  Vi bor flott i sentrum i Stavanger (reiste til Stavanger fredag og hjem søndag) . Når vi kommer på SR-Bank Arena får vi fin velkomst , og virkelig en følelse av å være del av toppfotball. Kampen er selvsagt det viktigste med helgen og vi matcher et veldig godt viking lag lenge.

Et uheldig tilbakespill blir snappet opp av Viking spiss og de putter 5 min før pause. Vi kjører på i 2 omgang, prøver å stå høyt, men blir straffet for personlige feil. Viking scorer 3 mål til, der det ene er et strålende angrep. Å tape for Viking er ikke ille i seg selv, litt synd at vi i en slik kamp gir de noen enkle mål. Vi har selv nok sjanser til å putte 2 og 3 mål, men er ikke presis nok på avslutninger. Alt i alt, så taper vi nokså fortjent, men har likevel mye bra å jobbe videre med. 

Flott og god middag lørdagskveld og en sterk sosial bonding blant jentene. Denne helga vil gjøre oss sterkere. Og neste helg skal Haugar få kjenne på energien vår i Alvøen.

Takk for praten Jan Ove, vi gleder oss stort til neste kamp 🙂 

Comments

comments