Skip links

Høstferiefotball

Share

Nærmer seg tid for høstferie og da passer det perfekt å kombinerer dette med fotballaktiviteter 🙂 Fra mandag 11 oktober og til torsdag 14 oktober tenker vi å kjøre i gang med fotball for jenter og gutter. Det kommer til å bli 4 kule dager med fotball for kidsa. Med herlige instruktører som er aktive fotballspillere, samt perfekte forbilder og rollemodeller for barna. Høstferiefotball er åpent for alle, uavhengig av skole og klubbtilhørighet. 

Vi har fått med mange superkule instruktører som er veldig klare til å henge med masse superkule kids. Deler inn i ulike grupper, basert på alder. Håper at mange jenter er klare til å være med, slik at vi kan lage egne treningsgrupper. Hovedinstruktørene er spiller fra klubbens A-lag, samt at organiseringen og planleggingen gjennomføres av klubbens sportslige apparat. Det vil bli lagt opp til mange gode fotballøkter, samt mye moro og en god del konkurranser. 

Trenere

Amanda Sanne
Spiller på damelaget
Posisjon: forsvar
Trener på JenteSkills, J17 og Tine Fotballskole

Mads Kalvenes
Spiller på herrelaget
Posisjon: forsvar
Trener på Loddefjord FFO, samt G 16 laget

Marius Sivertsen
Spiller på herrelaget
Posisjon: forsvar

Marius Lyseknappen 
Spiller på herrelaget
Posisjon: angrep
Trener på Tine Fotballskole

Petter Bakke
Trener (Uefa B)
Sportslig leder
Trener på Loddefjord FFO, G15 og Loddefjord 2 (damer)

Praktiske opplysninger

  • Start dato: 11 oktober
  • Slutt dato: 14 oktober
  • Start tidspunkt: 10.00
  • Lunsj: 11.30 til 12.15
  • Slutt tidspunkt: 14.00
  • Antall treningsøkter: 8
  • Pris: 1.000kr – mat er inkludert i prisen. 

For deltakere på Loddefjord FFO (mini Akademiet og Fotball akademiet) så er det halv pris (500kr). 

Påmelding sendes på mail til: regnskap@loddefjordil.no

Da trenger vi informasjon om:

  • Fornavn og etternavn
  • Alder og klasse
  • Klubbtilhørighet

Samt kontakt informasjon på foreldre. Så er det også greit å vite noe om det er noen form for allergier vi må ta hensyn til. 

Gjennomføring av treningene

Første del av øktene, frem til lunsj, består av ulike stasjoner. Gruppene rullerer da på disse og er innom mange ulike øvelser. Teknikk, pasninger, konkurranser, skudd, motorikk, ballbeherskelse, kroppskontroll, koordinasjon, osv. 

Etter lunsj, blir det oppvarming, litt konkurranser og spill. 

Påmelding og grupper

Tilbudet er tilgjengelig for alle jenter og gutter, som er født i 2013 – 2007. Det kommer til å bli satt begrensninger i forhold til antall deltakere. Så det gjelder å være tidlig ute. 

PS! Vi prøver selvfølgelig å dele inn grupper som vi mener passer godt i forhold til alder. Hvordan vi løser dette, samt hvordan vi slår de sammen, avhenger av antallet i hvert enkelt trinn. For eventuelle spørsmål, ta kontakt med: petter@loddefjordil.no

Comments

comments