Skip links

Oppsummering: Loddefjord 2 vs Valestrand Hjellvik

Share

Torsdag kveld (17 mars) var det duket for kvartfinale i OBOS vinterserien mot Valestrand Hjellvik. Som vi nevnte i forhold til forrige kamp, så er det noen klare ting vi ønsker å jobbe med og utvikle videre. Det kan du lese mer om her: OBOS Vinterserie: Loddefjord 2 vs NHHI. Det har jo ikke vært altfor mange kamper så langt i sesongen, så gjengen var tente og klare til kamp. De føk ut av startblokkene, rett i angrep og scoret mål allerede etter kun ett og et halvt minutt. 

Loddefjord fortsatte å produsere flere små og store sjangser utover kampen. Det som er artig er at laget klarer å gjenskape gode muligheter og kommer til sjanser. Ikke alltid det blir mål ut av det, men det er viktig at laget klarer å ha evnen til å komme til gunstige scoringssituasjoner. Rett før pause sitter den igjen for Loddefjord 2, Thea puttet et nydelig mål i det 44 min og Loddefjord 2 går dermed til pause med en meget god feeling. 

Etter noen justeringer i pausen var det stort sett enveiskjøring mot Valestrand sitt mål. Bortsett fra ett lite arbeids uhell i det 50 min når gjestene reduserte til 2-1. Men, skal man jobbe med utvikling, så må vi også akseptere at det gjøres noen feil. Feil trenger heller ikke være noen negativ ting, ettersom det er en naturlig del av læringsprosessen. 

Derfra og ut omgangen var det kun ett lag på banen. Ballen gikk mellom lagdelene og ett nydelig innlegg fra Eira ble headet i mål av en Valestrand spiller i det 60 min. Eira gir seg ikke med det og fastsatte resultatet med sin 4-1 scoring i det 72 min. 

Flere mål blir det ikke og det ender dermed 4-1 til Loddefjord 2. Mye gode prestasjoner og masse bra spill, dermed er det semifinale neste 🤩

Kampfakta:

1-0 – 2 min – Melany Llodra
2-0 – 44 min – Thea Vinnes
2-1 – 50 min – Valestand Hjellvik
3-1 – 60 min – selvmål 
4-1 – 70 min – Eira Jørstad-Hærum

Comments

comments