Skip links

Oppsummering Loddefjord vs Stord

Share

Loddefjord og Stord var første lagene ut til å sparke i gang serierunde 10, noe som jo da også betyr at det nærmer seg halvspilt serie og straks tid for sommerferie. 

Ypperlig sommervær er jo noe som ser ut til at man må vente lenge på, men en god dose underholdning kan jo hjelpe litt på. Poengmessig har Stord hatt en vanskelig start på sesongen, men Loddefjord har hatt en veldig god poengfangst over en litt lengre periode nå. Vi har tatt en prat med trengergjengen for å høre litt om hva de tenker om 7-2 seieren.

Det gledes med 3 poeng og mange mål. Synd at vi ikke holder nullen bakover, vi slipper til Stord litt for enkelt i noen tilfeller og nærmest «gir» de målene. 1 omgang styrer vi i 45 min, produserer mye via høyt press og gjenvinning. Enda kan vi være litt mer tålmodig når vi vinner ball og således gjøre enklere og bedre passningsvalg. Målene er likevel flotte og at vi har 4 til pause er ikke for mye.

2 omgang starter litt rotete, får ikke helt samme trøkket og gir bort to gavepakker til Stord så de får redusert. Vi samler oss og gjør noen enkle grep, nøyere med ball og tydeligere i press. Da sitter 3 i nota iløpet av 10 min. 

Herlig å dra inn 3 nye poeng, justert litt på målforskjellen og klatret til en 4 plass på tabellen. Resten av lagene i divisjonen spiller kamper i helgen som kommer. Nest kamp for Loddefjord blir nå Staal Jørpeland, fredag 24 juni. Det er bortekamp 🙂 Sjekk ut video under, så får du med deg målene fra kampen 🙂 

Comments

comments