Skip links

Oppstart 1 klassinger – født i 2016

Share

Loddefjord Fotball ønsker velkommen til trening for alle barn født i 2016. Vi starter opp med 3-4 “prøvetreninger” i regi av klubben i Alvøen Idrettspark. Deretter skal foreldretrenere gradivs overta, første trening blir: lørdag 3.september, kl: 11.00.

• Møt opp i god tid.
• Alle spillerne MÅ ha egnede sko (joggesko/fotballsko) og leggskinn.
• Ta også med en flaske med vann.

De ulike lagene i Loddefjord benytter seg av Facebook grupper og Spond i forhold til å få sendt ut blant annet informasjon, opplyse om kamper og treninger. Dette vil også 2016 gruppen komme i gang med etter hvert som gruppen blir bedre kjent og etablert. Så til å begynne med bruker vi Spond, en app, som man enkelt laster ned, der hvor man vanligvis laster ned app’er 🙂 Loddefjord har opprettet en egen gruppe for 2016 gjengen, slik at foreldre allerede nå kan komme i gang med Spond og bli bedre kjent med hvordan Spond fungerer. Ønsker da at denne benyttes allerede nå, slik at vi på den måten også kan forberede oss. Da med tanke på hvor mange vi kan forvente at kommer, samt planlegging og organisering i forhold til treningen. 

Registrering (“påmelding”) gjøres via Spond. Last ned appen Spond og legge inn gruppekode: RNNTH
https://group.spond.com/RNNTH 

Har du noen spørsmål kan du ta kontakt med: 

Rune Lyseknappen, Fotball leder – rl@aabg.no – 489 50 415

Petter Bakke, Sportslig leder – petter@loddefjordil.no – 981 04007

Det vil også avholdes et foreldremøte med informasjon om klubben og oppstart av nytt lag. Loddefjord IL er en dugnadsklubb, og vi er helt avhengige av at foreldre er med som trenere og lagleder for laget. Etter de 3-4 første treningene, vil det være foreldre for 2016 barna som avholder treningene.

Vi gleder oss til å møte og bli kjent med mange nye fotballstjerner. 

Har du fått med deg disse sakene:
Trenerrollen i barnefotballen
Roller rundt lagene
Nye fotballkull i Loddefjord Fotball
Det store bildet i Loddefjord Fotball
Nye årskull – de første treningene

 

Comments

comments