Skip links

Oppsummering Bergen Nord 2 vs Loddefjord 2

Share

Endelig klart for kamper igjen for Loddefjord 2 i 5 divisjon avdeling 2. Høstsesongen er i gang. Poengmessig har Loddefjord plutselig fått langt færre poeng enn det man hadde når man tok sommerferien. Dette skyldes at det er mange lag som har trukket seg fra serien. 

Et ungt Loddefjord 2 lag som tok turen til Salhus for å spille bortekamp mot Bergen Nord. Hele 4 14 åringer med i dagens tropp, hvor to fra start. 

Kampen startet litt trått, der en slett med å få til eget spill. Mye av grunnen skyldes et hardt kjempende Bergen Nord lag, som var sterke og robuste i duellspillet. Samt veldig farlige på offensive dødballer. Bergen Nord tar ledelsen etter en corner. Heldigvis kommer Loddefjord mer og mer inn i kampen mot slutten av 1 omgang. Melany blir felt inne i motstanderen sin 16 meter og får straffe. Hun tar den selv og dermed står det 1-1 og Loddefjord er tilbake i kampen. 1-1 til pause som gjerne var et ok resultat. Sett ut i fra omgangens prestasjoner. 

Litt justeringer i pausen i forhold til kampplanen, var nok til å ta over spillet i andre omgang. Ballen går hurtigere, har flere folk å spille på, tørr å sette i gang bakfra og styrer det meste av banespillet. Kommer gradvis til flere sjanser og har god kontroll på det som skjer utpå banen. Det blir med 2 mål til Loddefjord, Camilla Kolding fikser 2-1 og Malin Tvedt punktere kampen med en nydelig volley scoring. Loddefjord var det beste laget og tok til slutt en fortjent 3-1 seier. 

Som nevnt er det et ungt Loddefjord lag som møter et voksent og robust Bergen Nord lag. Gøy å se at Loddefjord står opp, begynner å ta duellene og at man tørr å spille fotball. Marie, Emeli og Ingeborg får sin debut i voksen fotballen.

Comments

comments