Skip links

Oppsummering Loddejord vs Klepp 2 

Share

Det blir noen hektiske dager den kommende uken, noe som er helt suverent for oss som er glad i fotball. Søndag 4 september så kom Klepp 2 på besøk, onsdag 7 er det bortekamp mot Os og søndag 11 er det bortekamp mot Bryne. Alltid lurt å konsentrere seg om en kamp om gangen, så da starter vi med en oppsummering av Loddefjord vs Klepp 2 🙂

Så vi har tatt en lun og jovial preik med trenerne for laget 🙂 Dette er en kamp vi håpet å vinne, både fordi vi har prestert jevnt bra i de siste ukene på trening, og fordi vi trenger poeng med tanke på å beholde plassen i 2 divisjon. Vi har en god inngang til kampen og oppvarminga føles bra, spesielt med tanke på presisjon og valg med ball. Vi er enige om å stå høyt fra start, men det kommer tidlig fram at vi ikke er “framme  i skoen”. Klepp vinner mange dueller, dessverre så er vi litt seine i press og unøyaktig med ball. Klepp styrer, men heldigvis har vi Aimee, som rett før pause viser klasse, demper ballen på brøstet og fyrer den i nota.

2 omgang starter bra og vi bør avgjøre kampen i løpet av det første kvarteret. Når det ikke skjer, så straffer Klepp oss med 2 unødvendige mål mot oss. Dette vekker oss og vi jobber oss inn igjen i kampen. Jannike header inn 2-2. Vi har mulighet å avgjøre , men litt slitne bein og hoder får ta skylden for at vi kun har 1 poeng etter kampen. All honnør til Klepp, de er gode med ball, sterke og er vanskelig å bryte ned.

Da er det bare å takke for praten og ønske laget lykke til i kampen mot Os 🙂

Comments

comments