Skip links

Oppsummering Os vs Loddefjord

Share

Ikke lenge siden sist kamp, da var det hjemme og onsdag 7 september var det klart for bortekamp mot Os. Ny kamp står straks for tur og da passer det seg jo med en liten oppsummering fra kampen mot Os. Som vanlig, har vi tatt en lun og jovial preik med trenerapparatet 🙂

En kamp der vi er nokså sikre på hva motstanderen kommer med. men likevel klarer Os å straffe oss to ganger før  det er spilt 30 minutter. Os er gode på kontringer og utnytter vår ubalanse. Alltid tungt å ligge under med 2 mål. Men vi kriger oss tilbake i kampen og klarer å redusere to ganger. Dermed er begge lag like langt og stillingen er 2-2 til pause. 

Tid for en pauseprat og gjengen blir enige om å gå i krigen fra start i 2 omgang. Da styrer vi det meste som skjer, spiller fin fotball og går opp i 4-2 ledelse. Os gir seg ikke og får til en ny god kontring og reduserer til 3-4. Dermed er det kamp igjen. Heldigvis er vi påskudd og utnytter at de går høyt for å få en utligning til 4 – 4. Det resulterer i  to mål til, til Loddefjord. Noe som da blir sluttresultat, Loddefjord gjengen kan slippe løs jubelen og dra hjem med en fortjent 6-3 seier. Kjekt å se nye fjes entre Loddefjord drakta og viser gode takter.

Kan bli gøy mot Bryne dette ⚽️

For allerede søndag venter en ny bortekamp, denne gangen så går turen til Jæren og da skal vi på besøk hos Bryne. Bryne ligger på 4 plass, 2 poeng foran. 

 

Comments

comments