Skip links

Trenerutvikling i Loddefjord

Share

Det har vært 3 gode samlinger med trenere i Loddefjord Fotball den siste tiden. Vi har arrangert Grasrottrener delkurs 1 og det består av 3 moduler, som man da skal igjennom. Nokså enkelt betyr det da 3 samlinger med deltakerne.

Til de ulike samling så har også hver enkelt deltaker måtte gjøre litt egen arbeid. I forbindelse med alle samlingene, som kalles moduler, så hører det også med e-kurs, på denne måten så kommer man mer forberedt og har bedre innblikk i hva som skjer de ulike samlingene.

Delkurs 1 består av følgende moduler:

  • Modul 1: Fotballens verdigrunnlag og prinsipper for god fotballaktiviteter
  • Modul 2: Treneren som veileder
  • Modul 3: Klubben og treneren

Vi startet opp mandag 19 september, samling 2 mandag 26 september og samling 3 mandag 3 oktober. Det har vært gøy å se utviklingen til trenerne og at klubbens trenere har blitt enda bedre kjent. I forbindelse med hver samling så har det også vært en praksis økt, hvor man fikk ulike oppgaver og temaer. Planlegge treningen og gjennomføre en treningsøkt på 15 minutter. 

Grasrottrener kurset har vært ledet av trenerveileder Gisle Andersen og Sportslig Leder Petter Bakke. 12 deltakere var det denne runden. Etter de ulike praksis oppgavene har det vært runder med oppsummering, evaluering, tilbakemeldinger, mange gode diskusjoner og samtaler rundt det mest som har med fotball å gjøre. 

Veldig gøy å se at alle har stått bra på og funnet tid til å kunne delta. For Loddefjord sin del så er dette veldig viktig, ettersom klubben sikrer en enda bedre fotballaktivitet for alle spillere på feltet. Nå er det bare å la høsten sette inn, fullføre siste innspurt på høstsesongen og starte planlegging av når delkurs 2 skal gjennomføres.  

Comments

comments