Skip links

Spennende fotballhelg

Share

Høsten er kraftig på gang, er straks i midten av oktober og det betyr at vi er i innspurten på en lang fotballsesong. Den kommende helgen er det veldig spennende kamper for våre to a-lag.

Først ut er det herrelaget, de ligger veldig godt plassert etter å ha levert mange gode fotballprestasjoner så langt i sesongen. Søndag er det duket for serieavslutning for damelaget i 2 divisjon og dette kan fort vise seg å være en sånn «må» vinne kamp. Vi ser litt nærmere på disse to oppgjørene under.

Uansett, så er det duket for en spennende fotballhelg i Alvøen Idrettspark kommende helg. Som vanlig, så koster det ingen ting å se på fotball når Loddefjord spiller hjemme.  

Loddefjord vs Askøy

To lag som har hatt en lang rekke med gode resultater, noe som betyr at dette er et oppgjør mellom første og andre plassen på tabellen. Det er Askøy som «må» vinne kampen, hvis de fortsatt skal ha et håp om å rykke opp. Loddefjord har et forsprang på 6 poeng og i tillegg har Loddefjord opparbeidet seg et solid overtak når det gjelder målforskjell. 

Det omvendte oppgjøret endt med en 3-6 seier til Loddefjord. Etter det har Askøy spilt 11 kamper uten tap. 10 av de kampene har endt med seier og en kamp uavgjort, det ble 0-0 i oppgjøret mot Sund. Loddefjord har så langt i sesongen solide 8-1-0 på hjemmebane og 31-12 i målforskjell.

Det blir et spennende oppgjør mellom to gode lag og i tillegg så vil dette opprykkselementet påvirke litt. Vil kanskje kunne føre til at det er en ekstra «nerve» i kampen, så kommer vi heller ikke unna av at Askøy må vinne, dermed er alt resultat fokus på Askøy og Loddefjord trenger kun å konsentrere seg om egne prestasjoner. 

Loddefjord vs Staal Jørpeland

Sesongens siste kamp i 2 divisjon avdeling 4 og for Loddefjord sin del, så betyr det hjemmekamp. Det er Staal Jørpeland som kommer på besøk og de ligger på en 8 plass på tabellen. Laget kan som best bli nummer 7 og kjemper med Klepp 2 om denne plassen, begge lagene har like mange poeng. 

Loddefjord ligger på 6 plass, kan ikke bli tatt igjen av noen lag. Men det er topp 5 som gjelder, pluss noen andre mulige teorier. Det er de 5 beste plassen som beholder plassen i 2 divisjon, resten blir å finne i neste års 3 divisjon. Loddefjord må vinne, dersom laget skal ha mulighet til å ta igjen Haugesund.

Det omvendt oppgjøret mot Staal Jørpeland endte uavgjort 3-3. Loddefjord har mange gode prestasjoner på hjemmebane og står så langt med 7-2-1 og 31 -15 i målforskjell. Dersom Haugesund også vinner sin kamp (Haugesund vs Avaldsnes 2), så er Loddefjord avhengig av hvordan det går med Avaldsnes i toppserien (rykker Avaldsnes ned, så får dette konsekvenser for Avaldsnes 2, som akkurat nå ligger på 3 plass i 2 divisjon). Det blir en del «hvis-om-men», det aller enkleste er om Loddefjord vinner sin kamp, så oppsummerer man etterpå og ser om det holder. 

Så ja, mye spennende fotball som skal spilles i Alvøen Idrettspark den kommende helgen. Her er det bare å ta turen og få med seg Loddefjord sin innspurt på fotballsesongen 2022. Det er alltid gøy med mye folk på tribunen 🙂 

Comments

comments