Skip links

Arenareklame i Alvøen Idrettspark – Alt Heis AS

Share

Vi er i Oktober noe som i fotballverden betyr at vi nærmer oss sesongslutt. Herrelaget har to kamper igjen i Alvøen Idrettspark og damelaget spiller sesongen siste kamp i parken på søndag. 

Selv om noen ting nærmer seg slutten, så er det også andre ting som ruller og går hele tiden. Som akademier, JenteSkills, treninger og arenareklame. Det begynner å bli en god del reklameseil. Vi startet med en og nå er vi langt flere. Det er blitt en god gjeng nå og neste bedrift ut det er Alt Heis AS

Alt Heis AS sitt reklameseil finner vi rett bak det ene målet i Alvøen, retning nord. Ettersom det spilles bra angrepsfotball og scores mye mål, så betyr jo dette at arenareklame i Alvøen Idrettspark kommer bra i fokus når vi lager til videohøydepunkter. Samt at arenareklame da får flere bruksområder. 

Dermed kan vi tilby enda bedre synlighet, profilering og eksponering for våre samarbeidspartnere. 

Litt om ALT HEIS AS

Nettside: https://alt-heis.no

BESØKSADRESSE:
Damsgårdsveien 143
5160 Laksevåg Bergen

Facebook:@altheisas

Alt Heis AS er et lokalt norskeid heisfirma med sterk fokus på kompetanse, samhold, arbeidsmiljø, personlig kundekontakt og markedsledende produkter og priser. Siden januar 1973 har Knutsen drevet heisfirma. Tomas Knutsen startet med heis i 1986 da han var 15 år gammel og Tomas er andre generasjon Knutsen som driver av lokalt heisfirma. Tomas Knutsen har vært daglig leder siden år 2002. ALT HEIS sine Heismontører, prosjektledere, avdelingsledere, økonomisjef  har jobbet sammen i mange år og sammen har vi som team bygget opp ALT HEIS til en ledende aktør innen heisbransjen. ALT HEIS AS sine medarbeidere er en kombinasjon av eldre svært erfarne personer med betydelig kunnskap og erfaring og yngre personer med pågangsmot, vilje og slik er vi rustet til å føre kunnskapen videre i ALT HEIS de neste generasjonene fremover slik vi allerede har gjort siden januar 1973.

Vårt hovedkontor ligger på Damsgård i Bergen. Våre avdelinger utfører oppdrag over hele Vestlandet og Østlandet.
Vi har en egen døgnvakt mottak og lokalt reservedelslager i Bergen.

Alt-Heis AS leverer kvalitetsprodukter fra Tysk leverandør med lang levetid. Ved hjelp av våre svært dyktige fagarbeidere med godt samhold og miljø, har vi bygget oss opp til å bli en ledende aktør innen heisbransjen.

ALT HEIS er Vestlandets eneste lokale norskeide heisfirma og vi støtter lokale organisasjoner, idrettslag etc i ditt nærmiljø.  

Vi støtter / sponser pr i dag følgende organisasjoner, idrettslag:  Ungdom mot narkotika,  Natteravnene Bergen,  Røde Kors,  Dreggens Buekorps,  Idrettslaget Bjarg,  Loddefjord idrettslag,  Sandviken fotball,  Natteravnene,  Årstad idrettslag,  Blindeforbundet, Avaldsnes fotball Karmøy. Svømmeklubber.

Vi i Loddefjord er veldig takknemlig for støtten fra Alt Heis AS og vi syns det er utrolig flott at dere støtter så mange lokale organisasjoner og idrettslag. 

Comments

comments