Skip links

Loddefjord Fotball – årsfest!

Share

Fotball sesongen 2022 har kommet til veis ende og det er tid for å feire seg selv. Det har vært et artig fotball år for Loddefjord denne sesongen. Mange gode prestasjoner, en stor dose læring og masse utvikling. 

Årsfesten i Loddefjord fotball er alltid en skikkelig høydare, mange som er med og alle sammen herlig antrukket, i fint og flott tøy. Det er viktig og flott å pynte seg og se bra ut når man skal henge sammen med andre herlige Loddefjord folk, spise god mat, være med å skape en god stemning og få med seg alle de ulike prisene som skal deles ut for sesongen 2022.

På herresiden har sesongen 2022 vært meget bra. A-laget rykket opp til tredje divisjon, rekruttlaget rykket opp til femte divisjon og Vennegjengen har også hatt mange gode opplevelser på fotballbanen. På damesiden har det også vært veldig bra fotball, med mange gode prestasjoner. Et damelag som har prestert meget bra i andre divisjon og som med minst mulig margin dessverre endte opp med å måtte ta turen ned i tredje divisjon. Rekrutt laget på damesiden som spilte i 5 femte divisjon endte opp med å vinne og rykker dermed opp til fjerde divisjon. Dermed er grunnlaget for å skape en enda bedre utvikling og lærings arena til spillere i Loddefjord, lagt godt tilrette.

Priser og utmerkelser

Mange kamper har det vært spilt i årets sesong, samt en god dose med trening. Så da er det dags å presentere de ulike vinnerne av ulike priser for sesongen 2022.

Damelaget:

Årets toppscorer: Camilla Ervik 
Mest fremgangsrike: Amanda Sanne 
Årets spiller: Lina Forthun 
Spillernes spiller: Lina Forthun 

Rekruttlag damer (5.div): 

Årets toppscorer: Camilla Kolding 
Årets mest fremgangsrike: Sara Ramstad
Årets spiller: Eira Hærum-Jørstad

Herrelaget:

Toppscorer: Kerem Can
Poeng konge: Joachim Westrheim
Årets spiller: André Nguyen
Spillernes spiller: Kerem Can
Mest fremgangsrike: Noah Michelsen-Svenson

Vennelaget

Årets spiller: Even Bratland
Toppscorer: Even Bratland

Det ble en veldig kjekk kveld, god stemning og masse godt humør. Så ja, da er vi vel på plass på samme tid, sånn typ 2023. Så år vi ta en oppsummering da og ser hvordan den kommende sesongen har gått 🙂 

Comments

comments