Skip links

Loddefjord fotball nyhetsbrev (for bedrifter)

Share

Vi har jobbet en god stund med å se på hva vi kan gjøre for å pleie vårt nettverk på en bedre måte. Fortsatt så gjenstår det et godt stykke arbeid, men vi har kommet lengre nå enn vi var i inngangen på 2022. Så litt utvikling har det vært. 

For deg som har fulgt Loddefjord tett i 2022, så har du kanskje fått med deg at det har vært mange gode aktiviteter. Selvfølgelig i forhold til det som har med fotball å gjøre, men også i forhold til å profilere samarbeidspartnere, opprettholde et høyt aktivitetsnivå, samfunnsengasjement og arbeidserfaring til ungdom. Sånn for å nevne noe. 

Formålet med nyhetsbrev er å informere og oppdaterer våre samarbeidspartnere på hva som skjer i og rundt klubben. På en enkel måte pleie de og dele informasjonen enkelt, uten at de trenger å lete frem alt sammen selv. Så da får bedriftene dette enkelt levert rett inn i mailboksen sin. Hyppigheten på utsendelse av nyhetsbrev vil være en gang pr måned, med mindre de skulle være noen perioder med spesielle hendelser.

Foruten å sende våre nyhetsbrev på Mail, vil det også bli delt i ulike sosiale medier. Så vi vil prøve å gjøre det så tilgjengelig som mulig. I tillegg har vi laget en landingssted, hvor folk og bedrifter kan melde seg på. Den kan du sjekke ut her eller trykk på bildet under:

 

Comments

comments