Skip links

Julecupen på Loddefjord akademiene

Share

Endelig er tiden her, for vi har snakket om det mye og virkelig sett frem til det. Grunnen til det er jo at det rett og slett er en utrolig kul periode på Loddefjord Akademiene. Alle gleder seg, har det veldig gøy og har så mange positive opplevelser knyttet til dette med julecup 🎅😀

De siste ukene så har kidsa spurt hver trening om når julecupen starter og ja, nå er vi jo der. Det hele starter med et felles møte. Da går vi igjennom alt det praktiske, forteller all nødvendig informasjon og bruker tid i tilfelle det er noen spørsmål. 

Så kommer jo et av høydepunktene, det er tid for lag presentasjoner. Dette har vi selvfølgelig animert, lagt inn musikk og brukt mye tid på å lage til. Det skal børe noe unikt og noe helt spesielt. Selvfølgelig noe av grunne til at dette med julecup er så utrolig kult. Alle kidsa sitter lydhøre, helt stille og følger med. Spent på lagnavnene og hvem som er på lag. 

Totalt er det da 4 lag og alle lag har navn som er inspirert av julekalendere fra TV 🙂 innledningsvis så spilles det vanlig serie. 3 poeng for seier, 1 for uavgjort og som vanlig, 0 poeng dersom det blir tap. I tillegg kan man opparbeide seg plusspoeng, da i form av det vi legger litt under gode gjerninger. Altså, hvordan er oppvarminger, hvordan snakker man med hverandre, hjelper man til, gjør man noe ekstra, osv. tilsvarende går det også an å få minus poeng, som da rett og slett går lutt på dårlig oppførsel og gjerne i forhold til dette man legger i Fair Play.

Det er en herlig periode på Loddefjord akademiene i denne perioden. Utrolig gøy å se at alle har positive minner og erfaringer og at de gleder seg så mye til denne perioden. De fleste kampene blir filmet og strekker tiden til så lages det målshow og høydepunkter. Som legges ut på Loddefjord sin YouTube kanal og deles i ulike foreldregrupper. I tillegg har vi litt video gjennomgang, sånn for å dele litt råd og tips, på hva som kan være lurt å gjøre når kampene skal spilles.

Kjekt å være i gang, kjekt å vite at vi har mange herlige dager foran oss og utrolig kjekt å henge med kidsa i denne periode . Så vi gleder oss til hver enste trening resten av november og desember 🙂 Så avslutter vi det hele med en real julefest dagen før skoleferien starter 🙂

Comments

comments