Skip links

Fotball i vinterferien!

Share

Henge med oss i vinterferien 🙂 Det nærmer seg vinterferie, som for mange er en strålende anledning til å spille litt fotball. I tillegg til å kombinere det med å være med venner, ha det gøy og få seg noen ekstra treningsøkter. Fotballskolen i vinterferien går av stabelen mandag 27. februar til fredag 3 mars.

5 herlige dager med fotball, flinke trenere og mye moro med fotball 🙂 Tilbudet om påmelding til fotballskolen i vinterferien gjelder alle barn fra 3 klasse og til 7 klasse. Deretter deles det inn i grupper etter alder. Treningene ledes av trenere som er involvert på Loddefjord FFO og spillere som spiller på klubbens a-lag.

Det legges opp til artige treninger med mye involveringer og mange repetisjoner, utover det så blir det også mange konkurranser og spill, både på større flater og smålagsspill. Det legges opp til 2 treningsøkter pr dag, hvor del 1 varer fra klokken 10.00 til 11.30. Fra 11.30 og til 12.30 vil det bli en pause. Hvor man trekker litt inn, hviler, får i seg litt mat og dersom det er litt vått eller kaldt, så har man anledningen til å skifte litt klær. Del 2 varer da fra klokken 12.30 og til 14.00. Deretter hjelper deltakere til med å samle inn utstyr og etter det så er vi ferdig for dagen.

Her følger litt praktisk informasjon:

Dager: mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag (27.02 til 3.03)
Tidspunkt: fra kl 10.00 til 14.00
Pris: Gratis og deltakerne får mat (brødmat, drikke og frukt)
Antall deltakere: 50 (Første mann til møllen-prinsippet gjelder da fotballskolen i vinterferien har et begrenset antall ledige plasser)
Aldersgrupper: 3 til 7 klasse

Egne jentegrupper
Økt jentedeltakelse i alle ledd og på alle nivåer er et viktig satsingsområde for både Loddefjord Fotball og Norges Fotballforbund. På fotballskolen i vinterferien legger man derfor å til rette for trygghet, trivsel og mestring i egne jentegrupper for de som ønsker dette og hvis det blir nok jenter påmeldt.

Kle deg etter været
Ledet av våre gode instruktører satser vi på mange fine timer ute på kunstgresset. Alle må være forberedt på å være ute uansett vær. Det er derfor forventet at alle kler seg etter været og har med seg ekstra tøy.

Påmelding: åpner i uke 7 🙂 Så mer informasjon kommer i neste uke 🙂

 

Comments

comments